Combinatie DYKA AIR met DucoBox Focus zorgt voor schoon, stil en zuinig ventilatiesysteem

DYKA toont innovatiekracht dankzij combinatie DYKA AIR met DucoBox Focus.

DYKA heeft met de ontwikkeling van DYKA AIR een nieuwe trend gezet voor optimale woonhuisventilatie. Met de nieuwe DucoBox Focus biedt Dyka een totaaloplossing met een slim, stil en energiezuinig ventilatiesysteem dat een EPC-winst biedt tot 0,21!

Totaaloplossing

DYKA AIR is een kunststofleidingsysteem voor ventilatiekanalen dat sneller en gebruiksvriendelijk te monteren is en geen stromingstechnische beperkingen kent. DYKA heeft vooral veel aandacht besteed aan aerodynamische vormen om daarmee de weerstand te verlagen.

 
Om de installateur een totaaloplossing te bieden werkt DYKA samen met Duco, dat een vraaggestuurd ventilatiesysteem biedt. CO2- en vochtmetingen geven een goede indicatie voor de luchtkwaliteit binnenshuis. Met intelligente sensorsturing is deze ventilator de perfecte motor van het DYKA AIR systeem. Bovendien heeft de DucoBox Focus met klepsturing meerdere aansluitingen, zodat eenvoudig de lucht per ruimte kan worden afgevoerd.

 
Er wordt geventileerd waar en wanneer dat nodig is én in de juiste hoeveelheid. Daarmee biedt DYKA een slim en stil systeem voor binnenhuisventilatie met maximaal comfort, minimaal energieverbruik en een EPC-reductie die kan oplopen tot 0.21!

BIM integratie

De data voor het complete assortiment zijn opgenomen in toonaangevende reken- en tekensoftware zoals StabiCAD, BINK en Revit waarmee architecten, engineers en installateurs zelf het ventilatiesysteem kunnen tekenen en berekenen. Voor BIM integratie zijn tevens 3D objectbibliotheken beschikbaar.

 
Met DYKA AIR in combinatie met DucoBox Focus toont DYKA innovatiekracht door in te spelen op de wensen en vragen van gebruikers en installateurs naar optimaal functionerende woonhuisventilatie.

 
Kijk voor meer informatie op www.dyka-air.nl of bel DYKA op (0521) 53 49 11.


« Nieuws overzicht

NBD-Online gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en af te stemmen op uw vakmatige interesse. Meer informatie