Buitengewoon genieten met M-View balkonbeglazing

Flinke energiebesparing dankzij aanbrengen van balkonbeglazing.

Optimaal genieten van het buitenleven, dat kan met de M-View balkonbeglazing van Metaglas. Het volglazen systeem beschermt tegen wind en kou, zodat het ook bij de eerste zonnestralen dit seizoen al aangenaam is op het balkon of de veranda.

Extra isolerende laag

Daarnaast blijkt uit onderzoek door ingenieursbureau Peutz dat het aanbrengen van M-View balkonbeglazing forse energie-winst kan opleveren. De beglazing, die op het balkon wordt geplaatst, vormt een extra isolerende laag. Hierdoor is er minder wind en kou rechtstreeks op de gevel van de woning en wordt er een betere thermische isolatie verkregen.

 
Afhankelijk van de thermische isolatie en luchtdichtheid van de bestaande gevel is de besparing op energieverbruik na aanbrengen van M-View beglazing maar liefst tussen 14% en 24% op jaarbasis.

Verkeerslawaai

Met M-View balkonbeglazing wordt niet alleen de thermische isolatie van de woning verbeterd, maar kunnen bewoners ook het hele jaar door van de buitenruimte gebruik maken. Daarnaast vormt de beglazing een extra barrière tegen verkeerslawaai.
M-View balkonbeglazing is diverse vormen verkrijgbaar en kan op vrijwel ieder balkon worden geplaatst.

« Nieuws overzicht

NBD-Online gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en af te stemmen op uw vakmatige interesse. Meer informatie