Front Security houdt inbrekers wél buiten de deur!

Met de schaarhekken van Front Security maakt u van balkondeuren een veilige en inbraakwerende toegang.

Voorkomen is beter dan genezen. Zorg daarom voor optimale beveiliging van uw pand. Alleen een alarm houdt de inbrekers niet buiten; de rolluiken, rolhekken en schaarhekken van Front Security wel!

 
Openslaande balkon- of tuindeuren geven een woning extra cachet en verbinden de tuin met de woning. Binnen genieten van de buitenomgeving geeft puur woongenot.

 
Helaas hebben inbrekers vrij spel bij deze openingen en dringen ze bijzonder makkelijk en snel de woning binnen om hun slag te slaan. Niet alleen ’s nachts, maar ook steeds vaker overdag.

 
Een Front Security schaarhek zorgt voor een goede beveiliging terwijl tegelijkertijd de deuren open kunnen blijven staan, bijvoorbeeld ’s nachts in de slaapkamer.

Op maat gemaakt

Standaard worden de schaarhekken voorzien van een opklapbare onderrail zodat de drempel altijd vrij blijft. Optioneel is het wegdraaibaar pakket, waarbij u de hekken weg kunt draaien zodat de doorgang zo veel mogelijk vrij blijft. Uw stalen schaarhek wordt op maat gemaakt en is leverbaar in iedere coating.

Advies

Onze adviseurs komen graag bij u op locatie om uw wensen en de mogelijkheden te inventariseren zodat wij een compleet advies kunnen geven. Indien gewenst wordt uw alarminstallateur en beveiligingsbedrijf betrokken in het aanbod.

 
Bezoek de website www.frontsecurity.nl of mail naar info@frontsecurity.nl.

« Nieuws overzicht

NBD-Online gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en af te stemmen op uw vakmatige interesse. Meer informatie