Voor elke situatie een passend(e) scherm, luik of deur van Metacon

Metacon - brandwerend, inbraakwerend en zonwerend; innovatief en compleet!

Het uitgebreide assortiment branddeuren, rolluiken en schaararmschermen van Metacon biedt altijd een oplossing voor de meest uiteenlopende situaties.

 
De branddeuren zijn 2-zijdig getest volgens de nieuwste Europese norm, de EN 1634-1, en geclassificeerd volgens de EN 13501-1. Brandwerende loopdeuren kunnen zowel enkelvleugelig als dubbelvleugelig geleverd worden, allen met brandwerendheid tot wel EI(1)90/EI(2)120/EW240.

Vloeistofkering op brandwerende deur draagt bij aan een beter milieu

De vloeistofkering op brandwerende deuren zorgt ervoor dat eventuele milieuverontreinigende stoffen niet meteen het milieu instromen. De stoffen blijven aan één zijde gecompartimenteerd tot deze worden afgevoerd door een gespecialiseerd bedrijf.

Brandwerende overheaddeur

De METACON OHD EI(1)60/EW90 is een brandwerende overheaddeur, leverbaar met zowel een horizontaal, verticaal als daklijnvolgend railbeslag.

 
Deze deur is geschikt om toe te passen in PGS ruimtes met bijbehorende opties, aanvullend kan er beglazing worden toegepast. Tevens leverbaar met hydraulische aandrijving en gecertificeerde vloeistofkeringen.

Brandwerende roldeur

De METACON RGS EW 120 is een roldeur welke zeer geschikt is voor situaties waarbij een regelmatig gebruik en toch een degelijke brandwerende afsluiting wordt gevraagd. Deze deur is tot zeer grote afmetingen leverbaar.

Terrasoverkapping

Metacon levert al vele jaren kwaliteit schaararmschermen (terrasoverkappingen). Onze producten treft u aan bij diverse gerenommeerde restaurants en andere horecagelegenheden in nagenoeg alle grote steden in Nederland. Ook aan het strand hebben veel mensen al comfortabel onder onze kleurige producten gezeten.

 
Bezoek de website.

« Nieuws overzicht

NBD-Online gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en af te stemmen op uw vakmatige interesse. Meer informatie