Vind de juiste dakventilator met de Online Selectietool

Zehnder - J.E. StorkAir introduceert Online Selectietool.

Innovatie staat hoog op de agenda van Zehnder - J.E. StorkAir. Een mooi voorbeeld daarvan is de Online Selectietool. U kiest op internet in 4 eenvoudige stappen exact de juiste dakventilator inclusief compatible accessoires.

Door een professioneel versneld keuzeproces bespaart u tijd.

Besparing van tijd en geld

Deze slimme selectietool maakt aan diverse problemen een einde. Nu is het nog vaak onoverzichtelijk en lastig om de juiste dakventilator te kiezen. De zoektocht is een tijd- en geldrovend proces met als resultaat dat regelmatig de verkeerde producten worden besteld. Correctie hiervan, vaak al ver in het bouwproces, levert hoge faalkosten op.

Snel selecteren van accessoires en regelapparatuur

Daarnaast vinden technici het niet altijd even overzichtelijk om te beoordelen welke accessoires en regelapparatuur precies bij de eenmaal gekozen dakventilatoren passen.

 
Ook aan dit probleem maakt de overzichtelijke selectietool van Zehnder - J.E. StorkAir een einde, want deze digitale doordenker borgt de juiste productcombinaties. Sterker nog: de persoonlijke voorkeuren - energieverbruik, geluidsniveau en budget - van de zoeker kunnen in de selectie worden meegenomen.

 
Dit verbetert de snelle, slimme en succesvolle selectie nóg verder. Eveneens geeft de selectietool precieze informatie over een specifiek werkpunt, behorend bij de gekozen dakventilator. Met deze informatie kan de exacte plek van bevestiging in relatie tot de capaciteit worden bepaald.

Voor beginners én gevorderden

Gebruikers die al weten wat ze willen, kunnen snel de juiste selectie maken. En zij die vooral advies wensen krijgen uitgebreide ondersteuning bij het maken van de selectie. Ook levert de selectietool meer technische gegevens aan de gebruiker dan via traditionele documentatie.

 

« Nieuws overzicht

NBD-Online gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en af te stemmen op uw vakmatige interesse. Meer informatie