Accu vervangen? Een goed moment om van TL naar led over te stappen!

Wanneer brengt u de overstap van TL naar led onder de aandacht bij uw klant?

In veel gevallen loont het de moeite om de bestaande TL-noodverlichtingsarmaturen direct te vervangen door led. Het vervangingsmoment van de accu is een uitstekende gelegenheid om dit onder de aandacht te brengen.

Van TL naar led

De ontwikkeling van noodverlichtingsarmaturen op basis van led heeft de economische levensduur van een TL-armatuur sterk gereduceerd. Onze leds zijn 75% energiezuiniger en hebben een gegarandeerde levensduur van 10 jaar, wat jaarlijkse vervanging van de lichtbron overbodig maakt.
Daarnaast is de aanschafprijs van onze led-armaturen vergelijkbaar of zelfs lager dan die van conventionele TL-armaturen. Een overstap van TL naar led zorgt dus voor grote besparingen in energie én onderhoud.

Wanneer overstappen?

Binnen een onderhoudsperiode is het vervangingsmoment van de accu een uitstekende gelegenheid om de overstap naar led onder de aandacht te brengen. De meerinvestering ten opzichte van de kosten van het vervangen van de accu is dan relatief laag en wordt door energiereductie binnen enkele jaren terugverdiend.

Maatwerk

Wij hebben diverse rekenmodellen beschikbaar om voor elke situatie een op maat gemaakte berekening voor u te maken.

 
Wilt u hier ook vrijblijvend gebruik van maken? Neem dan contact met ons op via sales@famostar.nl of bel naar (026) 384 68 46.

 

« Nieuws overzicht

NBD-Online gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en af te stemmen op uw vakmatige interesse. Meer informatie