Altijd schoon, altijd droog en altijd fris.

De serie zelfreinigende (openbare) toiletten van SaniTronics is uitgebreid met het Draaitoilet. Een toilet dat uiterst grondige reiniging combineert met snelheid.

In slechts 20 seconden kan een volgende gebruiker al weer terecht op een gegarandeerd schoon, droog en fris ruikend toilet.
Dit alles dankzij de combinatie van hoogwaardige materialen met een strak design en state of the art elektronica. Feitelijk heeft de unit twee toiletten; één in de gebruikersruimte en één in de achterliggende technische ruimte.

Werking

Nadat een bezoeker de gebruikersruimte verlaten heeft, sluit de deur zich automatisch en controleert het systeem of er niemand is ‘achtergebleven’. Een vergeten tas bijv. wordt ‘gezien’.
Zodra de deur vergrendeld is, treedt reiniging in werking. Eerst wordt het toilet gespoeld en aansluitend draait deze van de gebruikersruimte naar de technische ruimte. Het schone toilet uit de technische ruimte komt vervolgens in de gebruikersruimte.

 
Tijdens deze wisseling wordt de vloer via een recirculerend systeem grondig gespoeld. Deze droogt direct op en is direct beloopbaar zonder kans op uitglijders. Onder alle omstandigheden blijft de vloer antislip. Hierna is de gebruikersruimte alweer toegankelijk voor een volgende gebruiker.
In de technische ruimte ondertussen wordt het gebruikte toilet grondig gereinigd. Bovendien vindt er extra ventilatie plaats zodat vocht en geurtjes effectief worden verwijderd.
Een volgende gebruiker krijgt de klok rond gegarandeerd een schoon toilet aangeboden.

Toegangsbeheer

Elke unit kan naar keuze gratis toegang bieden of voorzien worden van een muntautomaat. Betaling via sms of app is ook mogelijk. Toepassing van een zogenaamde TAG-reader is ook mogelijk. Bezitters van een TAG kunnen dan gratis gebruik maken van de unit, ook als deze voor anderen gesloten is.

 
Een beperkt openingsregime is ook mogelijk. De unit is dan alleen toegankelijk tijdens bepaalde uren (per dag instelbaar). Ook is een maximale gebruiksduur instelbaar. Zodra die overschreden wordt ontgrendelt de deur, gaat er een akoestisch alarm klinken en krijgt de beheerder een bericht. Ongewenst gebruik wordt hiermee tegengegaan. De unit doet echter nog veel meer. Zo geeft zij o.a. bericht indien de stroom uitvalt, de waterdruk weg valt, het te koud wordt in de technische ruimte, de gebruikersdeur niet dicht gaat etc.

 
Voor verdere informatie mail naar SaniTronics via wc@sanitronics.eu of bel (010) 245 18 40.