Hoogwaardige naadloze vloer voor elke ondergrond heet Marlise

Verbion Vloeren levert kwalitatief hoogwaardige, naadloze vloeren op maat gemaakt.

Verbion Vloeren balt meer dan 50 jaar ervaring samen tot een krachtige vuist op de vloerenmarkt. Dagelijks werken verschillende vakmensen van Verbion Vloeren aan perfecte afwerkvloeren.

Afwerkvloeren zoals gietvloeren, grindvloeren, troffelvloeren, het aanbrengen van coatings, belijningen of symbolen.

Verbion Vloeren staat garant voor optimale kwaliteit en het beoogde effect.

Diverse ondergronden

Marlise vloeren kunnen op verschillende ondergronden worden aangebracht, o.a. beton, zandcement, graniet of hout. Bij beschadigingen worden eerst reparaties aan de vloer uitgevoerd (zoals het vullen van scheuren en gaten in de ondervloer).
De bestaande ondergrond wordt indien nodig eerst voorbewerkt, geschuurd, oneffenheden en/of losliggende delen worden verwijderd. Voordat de eerste laag wordt aangebracht wordt de ondergrond schoon, droog en vetvrij gemaakt.

Eenvoudig onderhoud

Marlise vloeren zijn makkelijk in onderhoud. Reinigen van de vloer kan met water en een neutraal reinigingmiddel. De gladde, naadloze vloeren zijn geschikt voor mensen met een allergie (o.a. huisstofmijt) of luchtwegaandoening, mits er goed gereinigd wordt. De vloeren zijn goed bestand tegen o.a. vetten, zuren en vloeistoffen.

 
De vloeren zijn slijtvast, reinigbaar, vloeistofdicht, geschikt voor vloerverwarming, zwaar belastbaar en vooral MOOI.

 
Meer info? Bezoek de Verbion website.

« Nieuws overzicht

NBD-Online gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en af te stemmen op uw vakmatige interesse. Meer informatie