Alsan stopt risico uitglijders bij twee Groninger flats

Troelstra & de Vries brengt Alsan PMMA antisliplaag aan op galerijen flats.

Vorst en nattigheid verhogen de kans op gladde galerijen bij twee Groningse flats. Tijdens een renovatieproject werd ontdekt dat de toplagen van de galerijen dusdanig vervuild en versleten waren geraakt dat er versnelde kans op gladheid was.

 
Met de winter voor de deur werd Troelstra & de Vries gevraagd voor een effectieve oplossing zodat gevaarlijke uitglijders gelukkig konden worden voorkomen.

Dat scheelt tijd en kosten

Gezien de wensen en omstandigheden adviseerde Troelstra & de Vries om een Alsan PMMA antisliplaag aan te brengen. De mogelijkheden en voordelen daarvan zijn legio.
Alsan is een modulair systeem op basis van PMMA, epoxy en polyurethaan. Door toevoeging van vliesbewapening, structuurbedekking, instrooimaterialen en kleurfinish kan in elke situatie maatwerk geleverd worden. Het is bovendien verkrijgbaar in alle RAL kleuren.
Alsan kan ook bij lagere buitentemperaturen (tot ca. 5 graden) probleemloos verwerkt worden en droogt snel. Het materiaal is na 20 minuten al regenbestendig en zelfs beloopbaar na een uur. Daardoor kan er snel en efficiƫnt met minimale overlast voor de bewoners gewerkt worden. Dat scheelt tijd en kosten.

Bewoners veilig, reputatie veilig

De galerijrenovatie werd eind 2013 uitgevoerd door een officiƫle Alsan verwerker van Troelstra & de Vries. Ondanks het winterse weer kon de opdracht zonder enige vertraging worden uitgevoerd in de gewenste kleur RAL7037 (betongrijs).

 
Inmiddels zijn de galerijen van betreffende flats aan de Groningse Bezettingslaan en de Laan van de Vrede weer tiptop en veilig.

« Nieuws overzicht

NBD-Online gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en af te stemmen op uw vakmatige interesse. Meer informatie