Luxlight kiest voor beglazing van AGC

Grootste platdakraam Luxlight gecombineerd met Thermobel Top beglazing AGC.

Luxlight, producent van het grootste platdakraam voor de particuliere woningsector, kiest voor de nieuwe warmte-isolerende beglazing van AGC: Thermobel Top 1.1 W/(m2.K). Een logische keuze.

Zeker gezien de isolatiewaarde en de hoge lichtdoorlaat van de recentelijk gelanceerde beglazing.

Meeste daglicht

Onder de naam Crystall glas levert Luxlight voortaan zijn platdakramen met deze uitblinker op het gebied van lichtdoorlaat, zontoetreding en isolatie. Hiermee garandeert het bedrijf het meeste daglicht via het platte dak in een woning te brengen.

Verbetering

Met een isolatiewaarde (Ug)* van 1.1 W/(m2.K) en een LTA (lichtdoorlaat) van maar liefst 80% heeft AGC een behoorlijke verbetering doorgevoerd, aangezien de beglazing hiermee een stuk neutraler is dan zijn ‘1.1-voorganger’.

 
Luxlight kiest ervoor om de coating standaard op extra helder glas te leveren, waardoor de beglazing nog eens 3% punt meer daglicht binnen laat (83%).

Kleurecht

Luxlight is blij met deze nieuwe beglazing van AGC. De hoge lichtdoorlaat zorgt voor veel natuurlijke lichtinval met onvervormd doorzicht wat een prachtig ruimtelijk effect met zich meebrengt.
Bovendien is het binnenvallende licht nagenoeg 100% natuurlijk en kleurecht (Ra=0,99).
Vanaf nu worden alle Luxlight platdakramen standaard voorzien van dit nieuwe glastype.

 
Meer informatie over het platdakraam vindt u op www.luxlight.nl, meer informatie over het glas vindt u op www.yourglass.nl.

« Nieuws overzicht

NBD-Online gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en af te stemmen op uw vakmatige interesse. Meer informatie