Ajax Chubb Varel is nu Chubb Fire & Security

Chubb Fire & Security levert innovatieve beveiligingsoplossingen.

In de afgelopen jaren zijn de activiteiten van de voormalige bedrijven Ajax, Chubb en Varel geïntegreerd tot één Fire & Security bedrijf. Sinds eind maart 2014 treedt het bedrijf naar buiten onder een nieuwe naam: Chubb Fire & Security.

 
Als onderdeel van United Technologies Corporation (UTC) is Chubb wereldwijd het toonaangevende bedrijf op het gebied van Fire & Security. Door het leveren van innovatieve beveiligingsoplossingen helpt Chubb in meer dan 71 landen mee aan het creëren van een veilige en beveiligde woon- en werkomgeving.

Ook in Nederland zal het bedrijf de naam Chubb Fire & Security in de komende jaren laten uitgroeien tot de meest toonaangevende naam op het gebied van brand- en elektronische beveiligingsoplossingen in Nederland.

Innovatief

Chubb Fire & Security is een innovatieve, kwalitatief hoogwaardige dienstverlener op het gebied van brandbestrijdings- en beveiligingsoplossingen zoals branddetectie, blussystemen en blusmiddelen, inbraakbeveiliging, toegangscontrole, camerabeveiliging, alarmcentralediensten en veiligheidstrainingen. Ruim 1400 medewerkers zijn werkzaam in een netwerk van vestigingen, strategisch verspreid in Nederland.

Beveiligingsoplossingen

Door gebruik te maken van eigen producten, met sterke merknamen zoals Ajax, Chubb, Kidde, Marioff, Det-tronics, Lenel en Interlogics, is Chubb Fire & Security in staat om haar relaties zowel zeer effectieve eenvoudige als zeer complexe beveiligingsoplossingen aan te bieden.

 
Kijk voor meer informatie over branddetectie, blussystemen of elektronische beveiligingsoplossingen op www.chubbfs.nl, stuur een mail aan info@chubbfs.nl of bel (088) 112 40 00.

 

« Nieuws overzicht

NBD-Online gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en af te stemmen op uw vakmatige interesse. Meer informatie