Voorkom kerntrekken met Nemef anti-kerntrekbeslag

Nemef biedt diverse beschermingsoplossingen tegen de kerntrekmethode

De laatste jaren is ‘kerntrekken’ een populaire inbraakmethode geworden. Het nieuwe Nemef veiligheidsbeslag met kerntrekbeveiliging is bestand tegen deze manier van inbreken en voorkomt dat de kern van de cilinder uit het slot wordt getrokken.

 
Kerntrekken is een methode waarbij inbrekers een schroef in de kern van de cilinder draaien en vervolgens de kern of de cilinder eruit trekken. Dit gebeurt meestal met behulp van een klauwhamer of poelietrekker.

Omdat deze methode steeds vaker voorkomt, heeft het Politiekeurmerk Veilig Wonen veiligheidsbeslag met kerntrekbeveiliging standaard opgenomen in hun eisen voor bestaande- en nieuwbouwwoningen. Bij bestaande bouw adviseren zij om het beslag zonder kerntrekbeveiliging te vervangen door SKG*** beslag met kerntrekbeveiliging of de cilinders te vervangen door SKG*** cilinders.

Nemef veiligheidsbeslag met kerntrekbeveiliging

Het anti-kerntrekbeslag van Nemef heeft een RVS deel in het beslag waardoor de cilinder er niet uitgetrokken kan worden en een minimale uittrekkracht van 15kn kan weerstaan (1500kg). Dit veiligheidsbeslag is SKG*** gecertificeerd en voldoet aan het Politiekeurmerk Veilig Wonen.
Klik hier voor meer informatie over de producten.

Nemef cilinders met kerntrekbeveiliging

Wanneer u het veiligheidsbeslag niet wilt of kunt vervangen zijn er altijd andere oplossingen te vinden om u te beschermen tegen de kerntrekmethode. Dit kunt u doen door een Nemef cilinder NF3 of NF4 (met kerntrekbeveiliging) toe te passen. Een NF3 of NF4 cilinder is beveiligd tegen kerntrekken en kan tevens een trekkracht van minimaal 1500kg weerstaan.

Download brochure

Ga voor meer informatie naar de website en download de brochure met Nemef veiligheidsproducten met kerntrekbeveiliging.

 

« Nieuws overzicht

NBD-Online gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en af te stemmen op uw vakmatige interesse. Meer informatie