My Home beschermt op elk ogenblik tegen inbrekers

My Home van BTicino blijft u in contact staan met uw woning, zelfs wanneer u niet thuis bent.

My Home beschermt de woning volgens uw wensen op de best passende manier tegen inbraak en kan zelfstandig ingrijpen bij een alarmsituatie.

 
My Home kan als inbraakbeveiliging in de toegangszone ingesteld worden met gebruik van sleutels, codes of alleen voor bepaalde ruimtes in het huis.

Altijd controle, hoe ver u ook van huis bent

Zelfs wanneer u niet thuis bent, blijft u in contact staan met uw huis. Zo kunt u via uw mobiele telefoon of internet beelden opvragen van de woning. Gaat het alarm slechts af door de voetbal van de buurjongen tegen de ruit? U ziet het meteen. Daarnaast is de alarmcentrale uitgerust met een telefooninterface, waarmee elke inbraakpoging die wordt waargenomen direct gemeld kan worden via uw mobiele telefoon.

Inbrekers afschrikken

Met My Home kunt u er ook voor zorgen dat er op vooraf gekozen tijdstippen diverse elektrische apparaten of lampen aan- of uitgaan. Handig voor wanneer u een avondje weg bent of als u op vakantie gaat. Op die manier lijkt het alsof er toch iemand thuis is, wat inbrekers af kan schrikken.

 
Bewegingsmelders voor ongewenste aanwezigheid in de woning of open deuren en ramen maken het compleet. Het paniekalarm zorgt dat ouderen of mindervalide personen snel hulp kunnen vragen.

Wat kan My Home nog meer voor u doen?

Lees hier verder

« Nieuws overzicht

NBD-Online gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en af te stemmen op uw vakmatige interesse. Meer informatie