Protector Impack overbrugt met gemak 80 meter

Protector innoveert traditioneel schaarhek.

Protector heeft wederom een primeur en brengt als eerste in Nederland een automatisch verticaal schuivend schaarhek tot 80 meter breed op de markt: het IMPACK® schaarhek.

 
De Protector Impack is een innovatie van een traditioneel schaarhek, dat verticaal schaart van boven naar beneden. Het unieke van dit systeem is dat het uitgevoerd kan worden tot 80 meter breed zonder dat er een enkele tussenstijl aanwezig is.
Het product is volledig automatisch aangedreven.

Eerste Protector IMPACK voor Albert Heijn

Als eerste in Nederland, heeft Albert Heijn bij een nieuwe vestiging in Almere-Buiten gebruik gemaakt van een Protector IMPACK. De afsluiting van de laad en losplaats met een breedte van 12 meter en een hoogte van 5,6 meter wordt gerealiseerd met een IMPACK.

 
Het vraagstuk hoe een opening van 12 meter af te sluiten zonder tussengeleiders en een open structuur werd beantwoord met de Protector Impack.

Toepassing

Het modulaire IMPACK schaarhek is geschikt voor het afscheiden, afsluiten en afbakenen van grote commerciële ruimten, voor het afsluiten van kassa’s en voor gebruik in winkelcentra en etalages.
IMPACK schaarhekken zijn ook toepasbaar als parkaargarageafsluitingen.

 
Meer technische gegevens

 
Bel voor meer voor informatie met (0320) 26 16 67.
Of bekijk de website.

« Nieuws overzicht

NBD-Online gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en af te stemmen op uw vakmatige interesse. Meer informatie