Hoofdrol voor DucoBox Focus en Duco WTW System tijdens Renovatie

Duco zet tijdens de beurs twee opvallende nieuwkomers centraal.

Zowel de nieuwe DucoBox Focus als het Duco WTW System spelen een belangrijke rol op de stand van Duco (hal 3, stand A060) tijdens de Renovatiebeurs (9-11 april): hét platform bij uitstek voor duurzame vernieuwingen in de bouw!

Als toonaangevende fabrikant op het gebied van intelligente Vraaggestuurde Natuurlijke Ventilatiesystemen (VNV), mag Duco (hal 3, stand A060) uiteraard niet ontbreken in de Brabanthallen van ‘s Hertogenbosch.

 
Op deze beurs vindt u alle slimme, duurzame (totaal)oplossingen en innovaties op het gebied van renovatie, woning- en utiliteitsbouw onder één dak. Duco zet tijdens Renovatie twee opvallende nieuwkomers centraal, die allebei hun bijdrage leveren op het gebied van energiezuinigheid.

DucoBox Focus: stil, slim én energiezuinig

De compleet nieuwe afvoerventilator DucoBox Focus is de stilste in de markt. Dankzij de gepatenteerde regelkleppen op basis van CO2- en vochtsturing, die geïntegreerd kunnen worden in de afvoerbox zelf. Dat zorgt niet enkel voor een centrale afvoer per zone, maar zo wordt er ook op een slimme en efficiënte manier enkel geventileerd waar en wanneer dat nodig is én in de juiste hoeveelheid!

 
vent inst De vernieuwde DucoBox vormt overigens het hart van de Vraaggestuurde Natuurlijke Ventilatiesystemen (VNV). Dankzij doorgedreven ontwikkeling scoren deze systemen voortaan nog beter op het gebied van energiezuinigheid. Verse lucht? Het zit in ons systeem!

 
Op www.ducobox.nl geven we u alvast 10 redenen waarom u niet om deze innovatie heen kunt!

Duco WTW System: VNV met warmteterugwinning

Het Duco WTW System combineert het beste van twee werelden: Vraaggestuurde Natuurlijke Ventilatie (VNV) op basis van CO2-meting gaat hand in hand met warmteterugwinning (WTW) uit de ventilatieretourlucht. Die vrijgekomen warmte komt via het centrale verwarmingssysteem terug de woning binnen voor een optimale energiebesparing (verhoging tot twee EPA-labels of een epc-winst tot 0,32).

Benieuwd naar meer?

Registreer u hier alvast voor gratis toegang tijdens deze beurs!

 

« Nieuws overzicht