Buitengewoon genieten met M-View balkonbeglazing

Metaglas biedt oplossing om het hele jaar door van balkon, loggia of veranda te genieten.

De lente staat weer voor de deur; tijd om van de voorjaarszon te gaan genieten. Dat kan met de M-View balkonbeglazing van Metaglas.

 
Het volglazen systeem beschermt tegen wind en kou, zodat het ook bij de eerste zonnestralen aangenaam is op het balkon of de veranda. Geniet optimaal van het buitenleven.

Leefruimte vergroot

Met M-View balkonbeglazing is het mogelijk het hele jaar door van de buitenruimte te genieten. Door het plaatsen van M-View beglazing wordt de leefruimte vergroot zonder de buitenruimte definitief af te sluiten, wanneer de temperaturen hoger worden en de zon meer gaat schijnen is de balkonbeglazing in een eenvoudige handeling te open.

 
Wanneer de weersomstandigheden minder zijn is het schuifsysteem in een handomdraai weer te sluiten. Daardoor kan er 365 dagen van het jaar genoten worden van het balkon of de veranda.

Extra isolatie

Het systeem is volledig transparant. Het uitzicht vanuit de woning is hierdoor onbelemmerd en de lichtinval maximaal. Door het plaatsen van M-View beglazing wordt de woning extra geïsoleerd, waardoor het energieverbruik kan verminderen met maar liefst 14% en 24% op jaarbasis. Daarnaast worden omgevingsgeluiden zoals verkeerslawaai gedempt.

 
Meer informatie over M-View balkonbeglazing vindt u op www.metaglas.nl.

« Nieuws overzicht

NBD-Online gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en af te stemmen op uw vakmatige interesse. Meer informatie