Emco entreematsystemen bieden duurzame, veilige en esthetische entree-oplossingen

Duurzaam door hoge kwaliteit en ECONYL-garen: emco entreematsystemen.

Emco, specialist op het gebied van entreematsystemen en schoonloopzones, biedt toepassingen voor zowel de binnen- als buitenentree, met specifieke inlagen voor ieder type vuil in de entree; variërend van grof vuil tot fijn vuil en vocht.

 
Primair zorgen de emco matsystemen en schoonloopzones voor een functionele en veilige entree. Functioneel uit oogpunt van een goede vuil- en vochtopname. Met als voordeel een aanzienlijke verlaging van de schoonmaakkosten van de aangrenzende vloerbedekking. Bovendien is veiligheid belangrijk: uit oogpunt van brandveiligheid en het voorkomen van persoonlijk letsel.

Onderscheiden

Verder dragen de emco entreematsystemen bij aan een onderscheidend ontwerp en positieve beeldvorming binnen het architectonisch geheel. Door de vele inbouwhoogtes zijn ze in iedere vloer toepasbaar.

Stijlvol

De onderscheidende en stijlvolle emco entreematsystemen zijn er in vele kleurrijke uitvoeringen. Gemaakt van duurzame en hoogwaardige materialen en duurzaam geproduceerd volgens DIN-normen in de eigen fabrieken in Duitsland, Engeland, Frankrijk en Tsjechië.

Renovatie of nieuwbouw

Emco levert voor renovatie of nieuwbouw: aluminium entreematsystemen, LED-verlichting i.c.m. entreematsystemen, schoonloopzones en zwembadroosters voor alle gebouwen.

Informatie

EMCO Benelux B.V.
tel.: (073) 599 83 10
bouwtechniek@benelux.emco.de 
www.emco.de/benelux
 

 

« Nieuws overzicht

NBD-Online gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en af te stemmen op uw vakmatige interesse. Meer informatie