TL-noodverlichting vervangen door LED met de universele renovatieset

Praktisch, netjes en past overal.

Veel gebouwen zijn vandaag de dag nog volledig voorzien van tl-noodverlichting. Maar, de laatste jaren heeft LED zich als lichtbron bewezen. LED is kostenbesparend in energie en onderhoud.

Directe vervanging in een plafondplaat is echter lastig doordat LED-armaturen veel compacter zijn. Nieuwe tegels zijn vaak niet voorhanden en bovendien verkleuren bestaande tegels door de jaren heen. De universele renovatieset van Famostar biedt uitkomst.

Universeel: geschikt voor alle tl-armaturen

Met de universele renovatieset kan elk gangbaar ingebouwd tl-armatuur snel, probleemloos en voordelig vervangen worden door de nieuwste generatie LED-armaturen van Famostar: CELO en Go!

Nette opvulling in bestaande plafondplaat

Na het verwijderen van de tl-armatuur wordt in de bestaande opening van de plafondtegel eenvoudig een passende montageplaat geplaatst. Vervolgens wordt een afdekplaat op de montageplaat bevestigd, welke de opening in de tegel netjes afdekt en prima past bij het witte plafond. Tot slot wordt hier ons LED-armatuur in of op gemonteerd.

Onderdeel van projectoplossing in LED

De universele renovatieset maakt het mogelijk gemakkelijk en voordelig tot onze projectoplossing in LED over te gaan: vluchtwegverlichting en -aanduiding met een eenduidige, rustige uitstraling.

Er zijn twee varianten ontworpen: de ene is voorbereid op de CELO en kent daarom een gat met een diameter van 76 mm, de andere is geschikt voor Go! en heeft een gat met een diameter van 20 mm voor het doorvoeren van bekabeling. Voor optimaal installatiegemak zijn bevestigingsgaten voorgeboord op de afdekplaat.

Interesse of meer informatie?

Mail ons via sales@famostar.nl of bel (026) 384 68 46.

 

« Nieuws overzicht

NBD-Online gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en af te stemmen op uw vakmatige interesse. Meer informatie