Uw entree renoveren? Is een nieuw aanzicht creëren!

Voor het upgraden van uw entree is Oostwoud uw perfecte partner.

In plaats van nieuwbouw wordt bestaande bouw steeds vaker gerenoveerd. Door het plaatsen van een nieuwe unit postkasten realiseert u snel en eenvoudig een andere uitstraling.

Door de postkasten uit de hal te verwijderen en een opstelling in een buitenkozijn te plaatsen kan de hal afsluitbaar worden gemaakt. Dit draagt bij aan de veiligheid van de bewoners.

Uitvoeringen

Postkasten worden uitgevoerd in staal of RVS al dan niet gepoedercoat in iedere gewenste RAL kleur. Materiaaltoepassing speelt ook een rol bij de inbraakveiligheid. De buitenkasten van Oostwoud zijn standaard voorzien van een versterkte deur met een meerpuntssluiting.
Daarnaast zijn alle Oostwoud postkasten voorzien van een anti-diefstalprofiel. Bij toepassing van de juiste materialen geschikt voor de specifieke situatie wordt 2 jaar volledige garantie gegeven.

Afwerking

Oostwoud is gespecialiseerd in solide oppervlaktetechnieken. Vooral aan de voorbehandeling wordt veel zorg besteed, met als voordelen: uitstekende roestwering, milieu- en arbotechnisch verantwoord, hoge duurzaamheid en weinig afval.

Renovatie

Voor het upgraden, verbeteren of vervangen van de postkasten van uw entree is Oostwoud uw perfecte partner. De adviseurs van Oostwoud zijn behulpzaam bij uw ontwerp en komen graag ter plaatse de mogelijkheden met u bespreken. Gezamenlijk kunnen we tot de perfecte oplossing komen qua kleur, materiaalsoort en het doorvoeren van de uitstraling.
Een renovatieproject kan met een korte doorlooptijd worden gerealiseerd.

 
Voor meer informatie: www.oostwoud.com of neem contact op met (0517) 39 92 00.

« Nieuws overzicht

NBD-Online gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en af te stemmen op uw vakmatige interesse. Meer informatie