Easycell PRO Climatizer zorgt voor moeiteloos duurzaam wooncomfort

Easycell PRO Climatizer is nieuw in Nederland.

Naast de bekende Easycell Classic, die door iedere aannemer verwerkt kan worden is er nu de Easycell Pro Climatizer. De Easycell PRO Climatizer wordt alleen verwerkt door gecertificeerde bedrijven.

Het certificaat wordt verstrekt nadat ervaren Easycell verwerker een door de fabrikant verstrekte praktische cursus met goed gevolg heeft afgelegd.

Garantie

Op de Easycell PRO Climatizer wordt 10 jaar garantie gegeven, mits de met Easycell Pro Climatizer gevulde constructie, bouwkundig aan de bouwfysica eisen qua vochthuishouding zoals de dampspanning voldoet. En niet onbelangrijk: met de juiste densiteit gevuld is, teneinde inklinking te voorkomen.

Vloer, wand en dak

De PRO Climatizer is geschikt voor de isolatie van vloeren, daken en wanden. In de vloer of het plafond moet de densiteit 30-60 kg/m³ zijn. In de wand en de schuine kap 40-60 kg/m³. Hierdoor is de Easycell PRO Climatizer ca. 4-5 keer zwaarder dan minerale wol.

 
De warmte zal bij een hogere densiteit, trager door het isolatiemateriaal gaan en daardoor de warmte langer tegenhouden. Dit is de faseverschuiving, ook wel warmtecapaciteit genoemd. Bij minerale wol is deze ca. 950 J/kgK, bij Easycell PRO Climatizer 2.100 J/kgK, ruim tweemaal zo hoog.

 
Anders gezegd: een constructie gevuld met Easycell PRO Climatizer van 10 cm dik, is vergelijkbaar met een constructie voorzien van 20 cm dikke minerale wol.

0% inklinking

Ervan uitgaande dat de juiste densiteit tijdens het vullen van de constructie is toegepast, is de inklinking van Easycell PRO Climatizer in de wand 0% volgens ISO/CD 18393.

 
De Lambda waarde van Easycell PRO Climatizer is λD = 0,038 W/(m.k): uniek in zijn soort.

 
Voor meer informatie: bel met Conspec BV via (020) 694 84 15 of mail naar info@conspec.nl.
 

Bezoek onze website.

« Nieuws overzicht

NBD-Online gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en af te stemmen op uw vakmatige interesse. Meer informatie