Heating Group International opritverwarming biedt zekerheid nu én in de toekomst

Heating Group International zet nieuwe standaard in de markt.

Heating Group International b.v., al jaren marktleider op het gebied van opritverwarmingssystemen, zet met het merk MechaHeat® opnieuw een nieuwe standaard in de markt.

 
Opritverwarming is een veiligheidsvoorziening, dat realiseren wij ons maar al te goed.

 
Slimme oprit

Heating Group biedt al jarenlang service en onderhoudscontracten aan op opritverwarmingssystemen. Zo bieden wij onze klanten de zekerheid van een werkende oprit. Via onze slimme oprit (onderhoud op afstand, zie ook onze eerdere artikelen), garanderen wij voor een vast bedrag per maand 24/7 en tenminste 365 dagen per jaar een veilige oprit !!!

 
Met ingang van 2014 biedt Heating Group International nu ook standaard 10 jaar garantie op door ons geïnstalleerde opritverwarmingskabels. Als er een onderhoudscontract wordt afgesloten, verlengen wij deze termijn zelfs naar 15 jaar!

 
Zo is onze klant en/of eindgebruiker niet alleen vandaag verzekerd van een werkende oprit, maar ook voor de komende jaren.

 
Elektrische verwarmingsystemen

Heating Group International b.v. is niet alleen sterk in opritverwarmingssystemen, maar ook in het leveren en monteren van elektrische heat tracing. Daarnaast zijn wij een van de leidende aanbieders op het gebied van industriële elektrische verwarmingsystemen en hebben wij een grote range standaard ruimteverwarmingsproducten uit eigen productie.

 
Meer informatie

Voor meer informatie kijkt u op onze website of belt u ons via (024) 34 34 222.

« Nieuws overzicht

NBD-Online gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en af te stemmen op uw vakmatige interesse. Meer informatie