Eurocol: Snel nieuwe badkamer en dat met minimale overlast!

Snelle renovatie met het Forbo Eurocol Renovatie Systeem.

Met het Forbo Eurocol Renovatie Systeem bieden wij u een uniek concept waarmee badkamer-, keuken en toiletrenovaties razendsnel kunnen worden uitgevoerd. Al na twee uur kunnen keramische tegels worden verlijmd op een nieuwe wandegalisatie.

 
Het resultaat: een snelle verbetering van het wooncomfort en dus een tevreden klant.

Minimale overlast

Klanten zullen blij zijn met een nieuwe badkamer, zolang zij maar niet wekenlang in de rommel hoeven te zitten. Hetzelfde geldt bij de renovatie van de keuken of het toilet. Met het Forbo Eurocol Renovatie Systeem bieden wij u ‘Snelheid met behoud van kwaliteit’ en minimale overlast voor de klant.

Blijvende vochtbescherming

Het succesvolle Forbo Eurocol Waterdicht Tegelwerk Systeem vormt de basis van het concept. Bij talloze renovaties van woningen en zorginstellingen hebben deze hoogwaardige producten zich al uitgebreid bewezen. Ze zijn direct en uitstekend verwerkbaar, sneldrogend en bieden een enorme hechting op vrijwel iedere ondergrond.
Bovendien bent u door hun flexibele eigenschappen verzekerd van een blijvende bescherming tegen vocht. Ideaal dus voor badkamerrenovatie in woningen die snel en verantwoord moeten worden opgeleverd.

Tijdwinst

De grootste tijdwinst wordt geboekt met het nieuwe Eurocol wandegalisatie, de 957 Wandoquick. Deze snel afbindende, cementgebonden egalisatie is universeel toepasbaar op vrijwel alle typen binnenmuren. De nieuwe onderlaag is al na twee uur geschikt om betegeld te worden, ondanks de laagdikte.

Voordelen 957 Wandoquick
  • probleemloze toepassing in laagdikten van 2 tot 50 mm;
  • na circa 2 uur droging kunnen keramische tegels worden verlijmd;
  • soepele verwerking zonder grote krachtinspanning.

 
Bezoek de website.

« Nieuws overzicht

NBD-Online gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en af te stemmen op uw vakmatige interesse. Meer informatie