Creatief renoveren en meteen tegelen

PCI, leverancier van tegellijmsystemen en bouwchemische hulpstoffen, heeft assortiment uitgebreid met banken en ligstoelen.

Met waterdichte XPS-hardschuimplaten kunnen (natte) ruimtes snel worden gerenoveerd. Tegellijmleverancier PCI heeft het assortiment nu uitgebreid met waterdichte, direct te betegelen banken en ligstoelen.

Creativiteit kent geen grenzen bij de vele vormen en formaten platen die worden aangeboden. Ideaal voor gebruik in wellnesscentra.

Rechte platen voor wand en vloer

Rechte XPS-hardschuimplaten PCI Pecidur zijn verkrijgbaar in de maten 60 x 130 en 60 x 260 cm. De dikte varieert van 4 tot 50 mm. Ook de bijbehorende hoekelementen, rozetten en pluggen levert PCI.

Rondingen en banken

De mogelijkheden beginnen bij gebogen wanden, rondingen voor zuilen, wastafelconstructies, douchecombinaties en gaan tot kasten, banken en ligstoelen.

 
Met de Creativ-platen kunnen eenvoudig rondingen van bijvoorbeeld pilaren met een diameter vanaf ca. 20 cm worden bekleed. Ze zijn aan beide zijdes voorzien van een waterdichte mortellaag. De gemakkelijk te snijden en aan te brengen platen hebben een formaat van 260 x 60 cm en een dikte van 20, 30, 40 of 50 mm.

 
Door de vele combinatiemogelijkheden met banken, ligstoelen en kasten kan met hetzelfde systeem een complete sauna worden gevormd en ingericht. Met daaraan toegevoegd de waterdichtings- en tegellijmsystemen. PCI geeft technische adviezen over de systemen, werkt samen met architect, aannemer of tegelzetter en begeleidt projecten tijdens de uitvoering. De projectgarantie op systemen bedraagt 10 jaar.

Douchevloerplaten

Met douche-elementen PCI Pecibord kunnen eenvoudig drempelvrije douches worden geplaatst. De elementen zijn in vele maten en vormen, ook met afschot, verkrijgbaar. De modellen gaan van vierkant en langwerpig tot kwartcirkels en vijfhoeken. Daarnaast kunnen ook vormen naar eigen ontwerp worden gemaakt.

 
De elementen worden geleverd inclusief drain of lijngoot en afvoer. Er zijn niet alleen twee standaard roosters beschikbaar, maar ook zes roestvrij stalen designroosters, waarvan één type dat betegeld kan worden.

 
Meer informatie: www.PCI-Afbouw.nl.

« Nieuws overzicht

NBD-Online gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en af te stemmen op uw vakmatige interesse. Meer informatie