BUVA aanwezig op beurs Renovatie 2014.

Tijdens Renovatie 2014 van 9 tot en met 11 april, presenteert BUVA een groot aantal speciale producttoepassingen en probleemoplossers voor de renovatiemarkt.

 
BUVA laat zien dat het oplossingen biedt voor faalkostenverlaging, energiebesparing en inbraakwerendheid. Daarnaast komt ook het esthetische aspect bij renovatie ruim aan bod.

Kozijnrenovatie

Met BUVA hardglas ramen, ventilatieroosters, hang- en sluitwerk producten en BUVA-Isostone onderdorpels kunnen bestaande kozijnen met een minimale investering eenvoudig op nieuwbouwniveau worden gebracht. Zowel op het gebied van uitstraling als bedieningsgemak, veiligheid, verwerkbaarheid, comfort en energiebesparing.

 
Een kleine greep uit het aanbod: het BUVA SolidSeal renovatie-tochtkader, de BUVA-Isotone renovatie onderdorpel, het renovatiekader voor hardglas ramen en het renovatie ventilatierooster voor bestaande schuifroosters (20.3).

Binnenklimaat

BUVA’s woonhuisventilatiesystemen en combiketels leveren aanzienlijke energiebesparing en comfort met betrekking tot het binnenhuisklimaat op.

 
Op het gebied van mechanische woonhuisventilatie toont BUVA de Q-Stream, het systeem op basis van natuurlijke toevoer en mechanische afvoer (zowel de reguliere als compacte uitvoering met achteraansluiting), en de SmartValve, klepgestuurde ventilatie voor bestaande hoogbouw. Daarnaast is er de BUVA EcoHeat, de nieuwe, energiezuinige combiketel.

 
Door toepassing van de juiste combinatie van producten wordt een flinke verbetering van het energielabel gerealiseerd en de inbraakwerendheid verhoogd.

 
U vindt BUVA op stand A.050 in hal 3 van de Brabanthallen in ’s-Hertogenbosch.