Brandwerend bekleden en fireproofing met REPPEL

REPPEL adviseert en realiseert als het om brandveiligheid gaat…

REPPEL beschikt over een zeer compleet pakket van brandwerende spuitpleisters, plaatmateriaal, coatings en afdichtingsmaterialen voor doorvoeringen.

Hiermee biedt REPPEL een totaaloplossing voor het brandwerend bekleden van stalen en betonnen dragende constructies en de vervaardiging van compartimenteringen in de bouw en in de industrie.

 
Totaalconcept brandwerend bekleden

Van ontwerpfase tot periodiek onderhoud in de beheerfase is REPPEL uw partner die de zorgen en realisatie van bouwkundige brandpreventie uit handen kan nemen.

 
Deskundige advisering door onze brandspecialisten, uitvoering via gespecialiseerde applicatiebedrijven en een compleet assortiment van brandwerende isolatieproducten bieden u de zekerheid van een optimale passieve brandveiligheid in uw gebouw.

 
Cafco MANDOLITE® CP2 brandwerende spuitpleister

Cafco MANDOLITE® CP2 is een duurzame vezelvrije spuitpleister voor het profielvolgend brandwerend bekleden van staal- en betonconstructies in gebouwen of semi-buitensituaties.

 
VERMICULITE, het basismateriaal voor Cafco MANDOLITE® CP2, is een onbrandbare, lichte isolatiekorrel, die ontstaat door vermiculite-erts onder gecontroleerde omstandigheden te exfoliëren. Dit mica-achtige brandwerende, akoestische en thermisch isolerende korrelisolatiemateriaal is chemisch neutraal, bevat geen asbest of andere vezels en is volkomen milieuvriendelijk.
De VERMICULITE wordt fabrieksmatig met cement en diverse anorganische toeslagstoffen droog voorgemengd en geleverd in zakken van 50 liter.
Op de bouwplaats dient enkel schoon water te worden toegevoegd.
De Cafco MANDOLITE® CP2 isolatiemortel wordt verwerkt met speciaal hiervoor ontwikkelde spuitapparatuur.

Vochtbelasting

Het milieuvriendelijke materiaal geeft een naadloos lichtgestructureerd oppervlak.
Cafco MANDOLITE® CP2 is lichtgrijs van kleur en kan desgewenst afgewerkt worden met een daartoe geschikte vochtregulerende latex of betonverf op kleur.
De uitgeharde isolatiemortel is bestand tegen incidentele vochtbelasting van bijvoorbeeld regen- of lekwater.

 
Betrokken werkwijze

De service van REPPEL houdt niet op bij het leveren van kwalitatief hoogwaardige producten en productadvies.
Een betrokken werkwijze, actief meedenken en oog voor detail in combinatie met een nauwe samenwerking met leveranciers en gespecialiseerde applicatiebedrijven zorgen ervoor dat alle werkzaamheden voor de noodzakelijk brandwerende voorzieningen naadloos in een bouwproject ingepast worden.

« Nieuws overzicht

NBD-Online gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en af te stemmen op uw vakmatige interesse. Meer informatie