Beleef de nieuwe Luxalon BXD plafonds

Het nieuwe Luxalon® BXD-plafondsysteem biedt nieuwe kijk op architectuur van plafonds.

Hunter Douglas heeft nieuwe, extra diepe, akoestische plafondpanelen die een optimale geluidsabsorptie en inspirerende ontwerpmogelijkheden bieden.

 
De robuuste uitstraling van het BXD-plafondsysteem past perfect in grote open ruimtes met een hoog geluidsniveau zoals luchthavens, winkelcentra en congresgebouwen. Dankzij de uitstekende geluidsabsorberende prestaties (tot αw = 0,85) van de BXD-panelen toveren deze lawaaiige omgevingen om tot ruimtes met een aangename akoestiek.

 
Met de komst van de BXD-plafondpanelen biedt het Luxalon® BXD-plafondsysteem een nieuwe kijk op architectuur van plafonds. Het systeem biedt de architect de mogelijkheid om - geheel naar eigen creatie - unieke en zelfs driedimensionale plafonds te ontwerpen voor een gebouw.

Ongekende ontwerpvrijheid

De nieuwe BXD-panelen (hoogte 60 mm) zijn leverbaar in breedtes van 30, 80 en 130 mm. Combineer deze met de B-panelen (hoogte 20 mm) en BD-panelen (40 mm) uit het Multipaneel plafondprogramma om naar eigen smaak dynamiek en 3D-effecten in het plafond aan te brengen.

 
De voegen van 20 mm kunnen worden opengelaten, afgedicht of worden opgevuld met Luxalon® Lightlines. Samen met de ruime keuze uit beschikbare kleuren geeft dit een ongekende ontwerpvrijheid.

Duurzaam

De aluminium panelen hebben een milieubewust karakter, ze bestaan voor 90% uit gerecycled materiaal en zijn volledig te hergebruiken! Daarbij zijn alle panelen afzonderlijk en in combinatie op brandwerendheid getest volgens EN-13501-1 en voldoen aan de classificering B, S2, d0.

 
Wat de behoeften van uw project ook zijn, met het Luxalon® Multipaneel BXD-plafond kunt u uw creatieve ontwerpen en beleving echt realiseren.

 
Beleef de Luxalon® BXD plafonds via www.hunterdouglas.nl/BXD en laat u inspireren!

« Nieuws overzicht

NBD-Online gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en af te stemmen op uw vakmatige interesse. Meer informatie