Succesvolle combinatie van flexibiliteit en brandwerendheid heet 2resist

2resist® ceiling system ’s werelds meest brandwerende plafondsysteem.

Faay Vianen B.V. heeft een innovatief product ontwikkeld dat uitstekend aansluit op de begrippen ‘innovatie’ en ‘brandveiligheid’. Het 2resist® ceiling system: een flexibel plafondsysteem met een uitzonderlijk hoge brandwerendheid.

 
Dit bijzondere, nieuwe product biedt een brandwerendheid van minstens 2 uur, plus een reserve van 10%! Geen enkel ander plafondsysteem biedt een vergelijkbare brandveiligheid. 2resist® is geschikt voor zowel nieuwbouw als renovatie; voor droge, en natte en hygiënische ruimten. Zowel nationaal als internationaal is 2resist® uniek!

Brandbewust bouwen

Wie veiligheid serieus neemt, anticipeert op brandgevaar. Want brand is levensgevaarlijk, verwoestend en vervuilend. Alle reden dus om te investeren in brandveiligheid.

 
De naam van ons extreem brandwerende plafondsysteem is een weergave van de belangrijkste eigenschap ervan: de ruim twee uur brandwerendheid, 132 minuten om precies te zijn. Daarmee is het Faay 2resist® ceiling system het meest brandwerende plafondsysteem ter wereld.

Bijzondere constructie

Bovendien blijft die waarde intact zelfs als het plafond herhaaldelijk geopend/gesloten wordt ten behoeve van bijvoorbeeld werkzaamheden in het plenum. Het 2resist® ceiling system bevat innovatieve plafondpanelen (500 x 500 mm, werkend) die autonoom - exclusief de bovenliggende constructie - garant staan voor de ongekend hoge brandwerendheid.

Flexibel binnen elke gebouwtransformatie

Omdat het Faay 2resist® ceiling system in zijn geheel uitneembaar en demontabel is, laat het systeem zich eenvoudig en flexibel hergebruiken binnen elke gebouwtransformatie dan wel verandering in gebouwindeling. Het plafondsysteem is geschikt voor toepassing in de zorg, studentenhuisvesting, horeca, kinderopvang, onderwijs, (semi-)openbare gebouwen, winkels, parkeergarages, bedrijfspanden, sportgelegenheden en woningen.

 

« Nieuws overzicht

NBD-Online gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en af te stemmen op uw vakmatige interesse. Meer informatie