EZ-Path: altijd brandveilig, flexibel en duurzaam

Brandveilige en onderhoudsvrije kabeldoorvoer door muren en vloeren.

EZ-Path van Legrand is de innovatieve onderhoudsvrije oplossing voor kabeldoorvoering door brandwerende muren en vloeren. EZ-Path voldoet zowel aan de eisen ivm gebruik van een gebouw als aan de wettelijke eisen op het gebied van brandbeveiliging.

 
Bezoek de speciale website www.legrand.nl/EZ-Path voor technische informatie, montage, assortiment, prijs (ROI), calculatie en referenties.

Gewaarborgde brandbeveiliging

De brandwerende module EZ-Path bevat een schuim dat uitzet bij een temperatuur vanaf 177°C of bij rechtstreeks contact met een vlam. In minder dan één minuut tijd neemt het volume van het schuim met een factor 16 toe, vult de spleten op, verhardt en dicht de doorgang af.

 
De brandwerende afdichting van de wand is hersteld, waardoor de brand zich niet verder kan verspreiden: de inventaris is beschermd en de evacuatie verloopt in alle veiligheid.

Dynamische doorgang

Vanaf het moment dat de EZ-Path geïnstalleerd is, garandeert het uitzettende schuim in de module de brandwerende bescherming. De bescherming vindt zelfs al plaats vóór er kabels zijn getrokken. De module is operationeel, ongeacht de vullingsgraad. In alle trajecten wordt deze dynamische doorgang gebruikt om kabels toe te voegen of weg te halen zonder tussendoor de brandwerendheidsklasse te wijzigen.

De voordelen
  • toepasbaar voor bekabeling;
  • continue flexibiliteit (zonder wijziging brandwerendheidsklasse);
  • brandwerende oplossing met óf zonder kabels;
  • eenmalige investering en korte terugverdientijd;
  • toepasbaar in nieuwe én bestaande installaties;
  • gecertificeerd conform EN1366-3;
  • gebruiks- en onderhoudsvriendelijk;
  • eenvoudige plaatsing;
  • levensduur gelijkwaardig aan de levensduur van de gebouwinstallatie.

 
Het EZ-Path assortiment bevat drie maten modules met talloze slimme toebehoren die een eenvoudige en snelle installatie garanderen zonder gereedschap en zonder speciale vaardigheden.

Het polyvalente systeem is geschikt voor alle soorten wanden en voor dikke muren zijn er verlengstukken verkrijgbaar. De modules kunnen worden geopend, voor installatie rond al bestaande kabels.

 
Kijk in de E-Catalogus via www.legrandservices.nl.


« Nieuws overzicht

NBD-Online gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en af te stemmen op uw vakmatige interesse. Meer informatie