Luxlight platdakraam met Crystall glas laat meeste daglicht binnen

Luxlight, het grootste platdakraam met het helderste glas: het meeste daglicht!

Luxlight, producent van het grootste platdakraam voor de particuliere woningsector, zet de volgende stap richting maximale lichttoetreding. Het meeste daglicht valt maar op één manier binnen.

En dat is door een Luxlight platdakraam met Crystall glas.

Daglicht, daglicht en nog eens daglicht

Veel daglicht zorgt voor veel leefcomfort en een gezond binnenklimaat. Met het grootste platdakraam van Luxlight haalt u veel licht in huis. Sterker nog: u haalt het mééste daglicht in huis.

 
Dat komt niet alleen door het lichtoppervlak van ruim 10 m2. Maar ook door het Crystall glas dat we gebruiken in onze platdakramen. Luxlight laat uw opdrachtgevers maximaal genieten van daglicht, daglicht en nog eens daglicht!

Het grootste platdakraam

De grootformaat platdakramen van Luxlight hebben een lichtoppervlak tot ruim 10 m2. Een woon- en leefruimte wordt daardoor bij voorbaat al gevuld met een ongekend grote hoeveelheid daglicht. Zeker als u het vergelijkt met traditionele daglichtoplossingen zoals een lichtkoepel of lichtbuis.

Het meeste daglicht met Crystall glas

Van heel veel daglicht naar het meeste daglicht. Crystall glas maakt die stap voor u mogelijk. Dit kristalheldere glas laat 14% meer daglicht door in vergelijking met standaard glas voor dakramen.

De helderheid van Crystall glas is ongeëvenaard. Het binnenvallende licht is nagenoeg 100% natuurlijk en kleurecht.

Natuurlijk, helder, geluiddempend glas

Crystall glas zorgt voor een natuurlijke lichtinval en een onvervormd doorzicht. Met Luxlight heeft u nooit een grauw, vertroebeld uitzicht. Maar altijd een heldere blik naar buiten.

 
Bovendien wordt bij regen en hagel het geluid tot een minimum beperkt. Ook dat bevordert de kwaliteit van wonen. Crystall glas wordt toegepast in alle platdakramen van Luxlight.

 
Meer informatie over Luxlight en zijn producten leest u op www.luxlight.nl.

« Nieuws overzicht

NBD-Online gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en af te stemmen op uw vakmatige interesse. Meer informatie