Dit jaar levert FAKRO voor het 20e jaar haar innovaties in Nederland!

FAKRO daglichtproducten voorzien ruimtes van natuurlijk licht en bieden de mogelijkheid om deze te ventileren.

Ze combineren dus een hoge functionaliteit met ideale thermo-isolerende eigenschappen.
Dit jaar levert FAKRO voor het 20e jaar haar innovaties in Nederland! Zowel voor hellende daken als platte daken.

Bewuste keuze - kwaliteit gegarandeerd

FAKRO dakramen hebben allemaal een onderbediening. Hierdoor is het heel gemakkelijk om een dakraam te bedienen. Oók bij hoger geplaatste dakramen is dit een groot voordeel; dit wordt namelijk direct vertaald naar een grotere daglichtopbrengst!

 
En zo wordt élke generatie FAKRO dakramen gekenmerkt door verschillende innovaties. In 1998 brachten wij de wit afgelakte dakramen in Nederland en in 2002 werd veilig wonen bereikbaar gemaakt met de introductie van het eerste dakraam met Politie Keurmerk Veilig Wonen©.

 
Oók anno 2014 staat een gezond, veilig en vooral ook duurzaam binnenklimaat centraal binnen onze organisatie. Het FTT U8 dakraam is momenteel ‘het warmste dakraam op de markt’ en de nieuwe productlijn platdaksystemen wordt gekenmerkt door een innovatief design en uitstekende isolatiewaardes.

Zekerheid van een goed product

Ongeacht de stijl van de woning of het type kamer, FAKRO levert producten die elke bouwkundige vraag vanuit de klant kunnen beantwoorden. Alle producten zijn ontwikkeld met de hoogste standaard op het gebied van prestatie, functionaliteit, uitstraling en waarde.
Dit merkt u. Niet alleen vooraf, in de gemakkelijke verwerking, maar ook achteraf, met de zekerheid van een goed product en goede garanties. Dit betekent een zorgeloos eindresultaat; voor klant en opdrachtgever.

 
Innovatie is een bewuste keuze