Van Boven daglichtconstructies voor gratis daglicht

Daglicht komt Van Boven.

In de hedendaagse architectuur speelt daglicht een belangrijke rol. De natuurlijke kleurstellingen van daglicht geven een gebouw sfeer en uitstraling.

Van Boven BV geldt als pionier op het gebied van kunststof bouwproducten en heeft zich ontwikkeld tot één van de belangrijkste producenten van kunststof daglichtproducten.

Daglichtconstructies

Van Boven lichtstraten worden standaard vervaardigd uit hoogwaardige acrylaat- of polycarbonaatplaten in combinatie met aluminium profielen. De Van Boven lichtwanden worden standaard vervaardigd uit meerwandige polycarbonaatplaten.

 
Alle mogelijke constructies worden in nauw overleg met de architect en/of u geproduceerd en gemonteerd. Hoge eisen op het gebied van bijvoorbeeld slagvastheid, isolatie of brandveiligheid vormen voor ons geen enkel probleem.

Projectteam

Een hecht team medewerkers houdt zich voortdurend bezig met de ontwikkeling, toepassing, productie en montage. U doet er goed aan ons projectteam al in een vroeg stadium in te schakelen.

 
Elke situatie is anders en stelt zijn eigen specifieke eisen. Van Boven specialisten maken samen met u een grondige analyse van het project en verdiepen zich in de plaatselijke veiligheidsvoorschriften alvorens met een gedegen voorstel te komen.

Meer informatie

Neemt u gerust vrijblijvend contact met ons op. Ons telefoonnummer is (0183) 63 34 77 of stuur een mail naar info@van-boven.com.
Meer informatie vindt u ook op onze website www.van-boven.com.

 

« Nieuws overzicht

NBD-Online gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en af te stemmen op uw vakmatige interesse. Meer informatie