Rolgordijnen met Disney figuren stimuleren rust en creativiteit

De Disney & VELUX Droomcollectie is een nieuwe designcollectie verduisterende rolgordijnen.

De VELUX Groep is een samenwerking aangegaan met Disney met als resultaat de Disney & VELUX Droomcollectie™.

Deze collectie verduisterende rolgordijnen, speciaal voor VELUX dakramen, toont diverse Disney figuren waarmee voor kinderen een rustgevende en fantasieprikkelende omgeving wordt gecreëerd.

Inspiratie

Voor kinderen een rustgevende omgeving creëren die hun creativiteit stimuleert, kan een uitdaging zijn. Ondanks het grote verschil tussen slapen en spelen, gebruiken kinderen hun creatieve geest in beide situaties. Wanneer ze spelen zien ze zichzelf vaak als onderdeel van een magisch verhaal en als ze slapen dromen ze ervan.

 
Vanaf nu kunnen kinderen en ouders inspiratie vinden in de nieuwe verduisterende rolgordijnen met Disney thema exclusief ontworpen door de VELUX Groep.

Unieke dessins

Met 6 geliefde personages uit o.a. Winnie the Poo en Bambi zijn 12 verschillende speelse gordijnen leverbaar. Zo kunnen ouders de inrichting van kamers afstemmen op individuele wensen van hun kinderen. Unieke dessins met verschillende kleuren en levendige beelden zal iedereen aanspreken die van de betoverende Disneywereld houdt.

Fantastische wereld

De Disney & VELUX Droomcollectie is ontworpen met zowel kinderen als volwassenen in gedachte. Met de technische kennis van Velux kwalitatieve rolgordijnen en de magische wereld van Disney, kan een fantastische wereld voor de kinderen worden gecreëerd. Kamers die zowel ruimte bieden om te spelen als om te slapen; twee van de belangrijkste activiteiten van kinderen.

Veilige omgeving

Naast het ontwerp waren ook hoge veiligheidsnormen bijzonder belangrijk bij de ontwikkeling van de collectie, aangezien deze zich specifiek richten op kamers waar kinderen veel tijd doorbrengen.
VELUX rolgordijnen voldoen aan de hoogste industriële productienormen op het gebied van kwaliteit, gezondheid en veiligheid. De strenge Oeko-Tex® normen waaraan de rolgordijnen voldoen, geven aan dat onderdelen geen schadelijke stoffen of chemische producten bevatten.

Overdag slapen

De dessins in de Disney & VELUX Droomcollectie zijn voor iedere grootte en vorm van VELUX dakramen speciaal op maat gemaakt, zodat het ontwerp altijd behouden blijft. Daarnaast zorgt de compleet verduisterende stof ervoor dat kinderen ook overdag rustig kunnen slapen. Dankzij het VELUX Pick&Click!TM systeem zijn de rolgordijnen eenvoudig te monteren of te vervangen voor andere raamdecoratie.

 

« Nieuws overzicht

NBD-Online gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en af te stemmen op uw vakmatige interesse. Meer informatie