Draadloze toegangscontrole nu ook mogelijk voor glazen deuren

Uitbreiding: ASSA ABLOY introduceert Aperio®draadloze toegangscontrole voor glazen deuren.

Glazen deuren in bedrijven of commerciële instellingen kunnen nu uitgerust worden met Aperio® draadloze toegangscontrole.

 
Stijlvolle en moderne glazen deuren waren tot nu toe moeilijk uit te rusten met bekabelde toegangscontrole.
Met een uitbreiding van het ASSA ABLOY Aperio® assortiment kunnen voortaan vergaderzalen, (mat) glazen kantoordeuren en andere interieurglasoplossingen voorzien worden van de nieuwste geïntegreerde toegangscontrole, zonder afbreuk te doen aan de uitstraling van het gebouw.

Deurbeslagoplossing

Door toepassing van een nieuwe, eenvoudig te monteren roestvrijstalen montageplaat kan een glazen deur uitgerust worden met Aperio® draadloze toegangscontrole. De glazen deur wordt vervolgens geïntegreerd in het draadloze toegangsysteem van het gebouw en werkt samen met diverse RFID-technologieën.

 
Aperio® is volledig compatibel met ASSA ABLOY’s deurbeslagoplossingen voor glazen deuren.

Over Aperio®

De Aperio®-technologie van ASSA ABLOY is wereldwijd verkrijgbaar en maakt het vele toegangscontroleverleners mogelijk om op kostenefficiënte wijze draadloze deuren met mechanische sloten op te nemen in toegangscontrolesystemen.

« Nieuws overzicht

NBD-Online gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en af te stemmen op uw vakmatige interesse. Meer informatie