Forbo introduceert nieuwe innovatieve Allura designcollectie

Oer-Hollandse, gezonde en duurzame kwaliteitsvloer met gegarandeerd lange levensduur.

Stel je een houten vloer voor die niet kraakt, krimpt of verkleurt in het zonlicht. Of stenen plavuizen die warm aanvoelen. Neem een metalen vloer die je eenvoudig kan snijden en niet roest.

 
Binnenkort lanceert Forbo Floorings de nieuwe Allura designcollectie van luxe vinyltegels en stroken (LVT).

Oer-Hollands

Deze collectie is uniek omdat Allura zowel in Nederland ontworpen als gefabriceerd wordt; Forbo is de enige producent die vinyl produceert in ons land. Dat biedt voordelen. Zo zijn de dessins mede toegesneden op de Nederlandse markt en is de klant verzekerd van een oer-Hollands, duurzaam kwaliteitsproduct.

 
Bovendien voldoet het product meer dan ruim aan alle Nederlandse en Europese regels op het gebied van binnenmilieu. Hiermee weet u zeker dat u een gezonde vloer aanschaft die een gegarandeerd lange levensduur heeft.

Levensecht

De Forbo Allura collectie is de grootste ooit en biedt ongekend veel mogelijkheden. Het ontwerpteam van Forbo Floorings bedacht hout- en steenontwerpen met levensecht reliƫf, maar ook abstracte dessins. De Allura ontwerpen zijn stuk voor stuk uniek.

Intensief gebruik

De Allura collectie bestaat uit een reeks van maar liefst 90 ontwerpen, beschikbaar in twee kwaliteiten:

  • Allura 0.7 met een dikte van 2,5 mm en een slijtlaag van 0,7 mm;
  • Allura 0.55 met een dikte van 2,2 mm en een slijtlaag van 0,55 mm.

Daarnaast biedt de nieuwe collectie 29 ontwerpen in Allura 0.4 met een dikte van 2,0 mm en een slijtlaag van 0,4 mm.

Zo is er een passende vloeroplossing voor ruimtes die zeer intensief gebruikt worden (de entree) tot gelegenheden die veel minder intensief gebruikt worden zoals een doodlopende hal.

Stuk duurzamer

De nieuwe Allura collectie is weer een stukje duurzamer dan zijn voorganger. Zo wordt Allura in Nederland geproduceerd met enkel groene energie. Het productieafval wordt bovendien hergebruikt.

 
Allura heeft nog veel meer voordelen. Zo zorgt de exclusieve PUR finish voor een kras- en vlekbestendige vloer die daarnaast eenvoudig te onderhouden is. De unieke productiemethode maakt de stroken en tegels bovendien extra maatvast.

 
www.forbo-flooring.nl/allura
 
 

« Nieuws overzicht

NBD-Online gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en af te stemmen op uw vakmatige interesse. Meer informatie