Reijntjes Interproject levert printfolies met uitstraling

GSW Print en Design folie vernieuwen uitstraling kantoor of pand op een voordelige manier.

Folies voor het herinrichten van (bedrijfs)panden, scholen en andere openbare ruimten. Met behulp van print of design folies van GSW wordt het uiterlijk van een omgeving gemakkelijk en voordelig veranderd.

Design folie

Design- ook wel decoratiefolie genoemd, verfraait het aan- en doorzicht van glas. Ramen worden voorzien van alle denkbare patronen, waaronder streepjes, blokjes, puntjes, afbeeldingen of teksten.
Met behulp van design folie kan een ‘saai’ kantoor volledig worden omgetoverd tot een professioneel uitziende en aantrekkelijke werkomgeving. GSW beschikt over een ruim aanbod designfolies voor diverse gelegenheden en thema’s.

Print folie voor eigen ontwerp

Printfolie is een speciaal soort folie waar direct op geprint kan worden. Dit type folie is geschikt voor een professionele presentatie en voor de herinrichting van o.a. winkels en kantoorpanden.

 
Het biedt de mogelijkheid om een ontwerp geheel naar eigen keuze af te kunnen beelden. Denk hierbij aan een bedrijfslogo of een zelfgenomen foto. Hiermee is een mooie, originele en unieke uitstraling van een omgeving gegarandeerd.

Voordeligste alternatief

Design- of printfolies behoren tot één van de meest voordeligste en efficiënte manieren van het herinrichten van diverse ruimtes. Zo is het bijvoorbeeld mogelijk om een directe boodschap over te brengen naar klanten door middel van geprinte teksten en afbeeldingen op het glas.

 
In combinatie met zonwerende folie heeft het bovendien een dubbele functie: het pand verfraaien én verkoelen gedurende de zomermaanden. Zo worden hoge kosten voor o.a. airco en onderhoud op lange termijn vermeden.

Voordelen
  • bruikbaar als decor of reclame uiting;
  • zorgt voor inkijkbeperking zodat privacy gewaarborgd is;
  • uitzicht naar buiten blijft grotendeels onbelemmerd;
  • makkelijk en goedkope oplossing;
  • te combineren met zonwerende folie of veiligheidsfolie.

GSW heeft jarenlange ervaring op het gebied van professionele foliën met functies. Inmiddels worden diverse efficiënte oplossingen geboden voor de meest denkbare raamproblemen.

« Nieuws overzicht

NBD-Online gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en af te stemmen op uw vakmatige interesse. Meer informatie