Stopray Ultra-50 on Clearvision is een toppertje

AGC levert best presterende zonwerende beglazing.

Op zoek naar de best presterende zonwerende beglazing op de markt? U heeft ‘hem’ gevonden: Stopray Ultra-50 on Clearvision.

De Stopray Ultra-50 on Clearvision is een beglazing met een hoge selectiviteit (verhouding tussen lichtdoorlaat en zontoetreding), die de perfecte combinatie van daglicht, zonwering en thermische isolatie in zich heeft.
Stopray Ultra-50 on Clearvision bevat een revolutionaire, met vacuüm aangebrachte driedubbele zilvercoating, voor de allerbeste prestaties.

Waarom kiezen voor Stopray Ultra-50 on Clearvision?
  • lichtdoorlaat van 49%. Dit betekent een prettig leefklimaat in het gebouw, omdat 49% van het daglicht wordt binnengelaten;
  • bevat een zeer lage zontoetredingsfactor, namelijk 23%, kosten op airconditioning kunnen hierdoor worden teruggedrongen;
  • selectiviteit (verhouding lichtdoorlaat en zontoetreding): ligt boven 2, voor extra comfort;
  • hoge thermische isolatie (1.0 W/(m2.K)): verhoogt de besparing op het verwarmen van een gebouw;
  • neutrale beglazing: Stopray Ultra 50 wordt altijd vervaardigd op extra helder glas, Clearvision genaamd, voor een aantrekkelijke, neutrale esthetiek.
Perfecte investering

Stopray Ultra-50 on Clearvision is de perfecte investering; esthetisch gezien voor de architect/ ontwerper, op het gebied van comfort voor de gebruiker en kostentechnisch gezien voor de gebouweigenaar.

 
Het is een mooie, neutrale beglazing, die voldoende daglicht binnenlaat, zonwering biedt en de kosten van kunstmatige binnenverlichting en airconditioning vermindert.

 
Stopray Ultra-50 on Clearvision is beloond met het ‘Cradle to Cradle’ certificaat.

« Nieuws overzicht

NBD-Online gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en af te stemmen op uw vakmatige interesse. Meer informatie