Nieuwe compacte uitvoering van het Gorter beglaasde dakluik

Een veilige daktoegang met natuurlijk daglicht in de onderliggende ruimte.

Naast het reeds bestaande, en zeer populaire, RHTG9024 beglaasde dakluik introduceert Gorter in april 2014 het nieuwe RHTG1015 dakluik met de afmetingen 1000 x 1500 mm.

Het beglaasde dakluik is de kleinere versie de RHTG9024 en biedt met name in kleinere ruimten meer mogelijkheden. Ook dit dakluik beschikt over de unieke Gorter isolatie-eigenschappen met een volledig thermisch gescheiden constructie.

Voor toegang tot dakterras, daktuin of dak

Het RHTG1015 dakluik kan gecombineerd worden met een Gorter vaste trap en biedt hiermee op een moderne wijze toegang tot een gezellig dakterras of daktuin. Het dakluik kan ook in de utiliteitsbouw worden toegepast voor bijvoorbeeld de daktoegang in kantoorgebouwen.

Unieke isolatiewaarde en veiligheidsglas

Zowel het RHTG1015 als RHTG9024 dakluik maken gebruik van de innovatieve technieken toegepast in de bewezen Gorter RHT dakluiken met dicht deksel. Zo hebben de uit aluminium vervaardigde dakluiken een volledig thermisch gescheiden opstand met een isolatiewaarde van U= 0,227 W/(m².K); Rc= 4,41 (m².K)W.

Praktische elektrische bediening, zelfreinigend en onderhoudsarm

Alle RHTG beglaasde dakluiken worden standaard van twee krachtige elektromotoren geleverd waarbij de bediening met een drukknop plaatsvindt. Aan de binnenzijde van het deksel zit een handgreep die bij het betreden van het dak altijd een veilige houvast biedt.
De glasplaat is iets onder een hoek geplaatst waardoor hij zelfreinigend is. Om de duurzaamheid te garanderen is de aluminium constructie voorzien van poedercoating (> 80 micron).

Gegarandeerde veiligheid en prestaties

Alle Gorter dakluiken worden met 10 jaar garantie geleerd. Daarnaast hebben de dakluiken en combinaties veiligheidskeuren van de TÜV, KOMO en Aboma.

Productinformatie

Kijk op www.dakluiken.nl voor aanvullende informatie, offerte-aanvragen en bestekteksten.

« Nieuws overzicht

NBD-Online gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en af te stemmen op uw vakmatige interesse. Meer informatie