IP liften vergroot afzetgebied goederenheffers

IP liften gaat verder internationaal.

Na een succesvolle introductie op de liftenbeurs in het Duitse Augsburg, heeft IP Liften inmiddels de eerste goederenheffers verstuurd naar o.a. Abu Dhabi (Verenigde Arabische Emiraten).

 
In de thuismarkt en de omringende landen gebeurt dit normaal altijd in losse componenten die op locatie als een bouwpakket in elkaar worden gezet. Voor de ‘verre’ landen besloot IP liften om de goederenheffer in zijn geheel te gaan verschepen.

Volledig opgebouwd

De goederenheffers worden geproduceerd in te Montfoort, Utrecht. Vervolgens wordt de goederenheffer volledig opgebouwd en voorzien van verstevigingen voor transport. Hierna wordt de goederenheffer in zijn geheel horizontaal in een container geplaatst.

 
Na aankomst in het land van bestemming wordt de goederenheffer uit de container gehaald en in zijn geheel rechtop gezet. Met behulp van een goede handleiding en een plug and play aansluiting is de goederenheffer vervolgens eenvoudig met behulp van lokale installateurs aan te sluiten.

Onderhoud en support

Door de nieuwe microprocessor die eenvoudig ingeregeld kan worden met standaard software en het betrouwbare ontwerp, is de goederenheffer goedkoop in het betreffende land te onderhouden.

 
De helpdesk van IP Liften kan altijd hulp bieden bij eventuele problemen en reserveonderdelen kunnen binnen 24 uur aanwezig zijn in het land van plaatsing. Door dit aangepaste concept van de goederenheffer kan IP Liften haar aandeel in de internationale markt verder vergroten.

 
Bezoek de website

 

« Nieuws overzicht