Schuimbeton-injecties als dé oplossing voor verzakte betonvloeren

Innovatief Fagro ‘vloerlift’ systeem.

Met een gepatenteerd injectiesysteem kunnen instabiele en verzakte vloeren snel en effectief weer op niveau worden ‘gelift'.

Dit helpt tijd en kosten te besparen, vooral ook met zicht op de toepassing in de industrie, logistiek, land- en wegenbouw.

Uniek vloersysteem

Wanneer een betonvloer verzakt is wordt er vaak aan renoveren gedacht: sloopwerkzaamheden, heiwerkzaamheden, nieuwe betonvloer of eventueel één nieuwe dekvloer. Maar verzakkingen zijn snel en zonder hoge kosten en veel overlast op te lossen. Namelijk door middel van het uniek vloerliftsysteem van FAGRO BV.

 
Met dit systeem is het mogelijk om met behulp van schuimbeton-injecties een verzakte betonvloer omhoog te ‘liften’, alle holle ruimtes te vullen en de hele ondergrond te versterken. Het schuimbeton (een lichtgewicht betonsoort, geen kunsthars!) wordt - begeleid met een lasergestuurd systeem - onder de verzakte vloer geïnjecteerd waardoor deze omhoog gedrukt wordt.

Voordeel

Een groot voordeel van het FAGRO liftsysteem is, dat zware machines of stellingen meestal niet verplaatst hoeven te worden, deze worden zonder problemen mee omhoog getild. Dit vaak ook bij lopende bedrijf.

 
Deze methode is door FAGRO ontwikkeld en heeft in de afgelopen jaren al honderden tevreden klanten in heel Nederland opgeleverd. Vooral ook in de logistiek. Zo zijn er inmiddels duizenden vierkante meters vloeren van distributiecenters op deze manier weer egaliseert.

Kenmerken
  • snelle probleemoplossing tegen lage kosten;
  • geen sloop- en bouwwerkzaamheden nodig;
  • 100% milieuvriendelijk materiaal, niet expanderend en volledig recyclebaar;
  • toepassingen: bedrijfshallen, distributie- en logistieke centra, opslag- en productiehallen, erfverhardingen, parkeerplaatsen en wegenbouw.
Demonstratiedagen

Al eerder heeft FAGRO interessante demonstratiedagen op een project georganiseerd. Diverse bouwexperts, ingenieurs, facilitair managers en eigenaren van hallen met vloerproblemen hebben een dag lang de werkzaamheden bij een groot distributiecentrum stap voor stap kunnen volgen…
Tot een hele vloer met stellingen meerdere centimeters omhoog getild was.

Alle informatie en een 3-minuten-demonstratiefilm is te vinden op de website van Fagro BV.

« Nieuws overzicht

NBD-Online gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en af te stemmen op uw vakmatige interesse. Meer informatie