Nieuwe oppervlak plus kleuropties voor noraplan® stone

nora systems GmbH heeft klassieker opnieuw gedefinieerd.

Dit jaar viert noraplan® stone haar 25-jarig bestaan. Om deze lange geschiedenis van betrouwbare prestaties te vieren, lanceert nora systems GmbH opnieuw het productassortiment met enkele frisse vernieuwingen voor hedendaagse interieurs.

Nieuwe kleuren, granulaatdesign

Het meest recente assortiment van noraplan stone biedt nu een optie voor een glad oppervlak en diverse nieuwe kleuren. Net zoals het traditionele gestructureerde, reflectiebrekende oppervlak, heeft het gladde alternatief een onopvallend, willekeurig granulaat design en een fris, modern kleurenpalet dat vooral geschikt is voor scholen, ziekenhuizen, transportomgevingen en andere openbare ruimten.

Inspirerende functionele ruimtes

Wat altijd al een tijdloze klassieker is geweest is opnieuw gedefinieerd met een nieuw, glad oppervlak en een prachtig, modern kleurenpalet dat voldoet aan de behoeften van de gebruiker van de vloer, terwijl ook architecten en ontwerpers geïnspireerd worden ontwerpers om mooie, functionele ruimtes er omheen te creëren.

 
Nora is van mening dat de oppervlakopties en spannende kleuren de moderne stijl van de vloer versterken en goed passen bij andere producten in het assortiment van nora (meer dan 300 standaardkleuren en patronen).

Productvoordelen

De zeer duurzame noraplan® stone bevat geen PVC, weekmakers en halogenen en is Blauwe Engel gecertificeerd. De vloer is zeer ergonomisch tijdens het lopen en staan, heeft een goede contactgeluidisolatie en langere levensduur, waardoor frequente verwijdering en afvoer tot het verleden behoren. Daarnaast is de vloer beschikbaar in elektrostatisch dissipatieve en akoestische opties.

« Nieuws overzicht

NBD-Online gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en af te stemmen op uw vakmatige interesse. Meer informatie