Design én functionaliteit in badkamer met Geberit Monolith

Geberit introduceert multifunctioneel wandelement.

De Geberit Monolith sanitair elementen - voor wastafel en wc - zijn multifunctionele design units waaraan de kraan en het badkamerkeramiek bevestigd kunnen worden. Ze geven de badkamer een strakke en luxe uitstraling.

Alle technische aspecten - aan- en afvoerleidingen, de sifon en het waterreservoir - zijn namelijk onzichtbaar weggewerkt in de elementen.

Ontwerpmogelijkheden

De Geberit Monolith sanitair elementen bieden hierdoor veel ontwerpmogelijkheden in de badkamer. De elementen kunnen gecombineerd worden met vrijwel elk type kraan en badkamerkeramiek dat verkrijgbaar is. De voorplaat van hoogwaardig veiligheidsglas is verkrijgbaar in wit, zwart en umbra (donkerbruin) en de aluminium lijst geeft het geheel een strakke afwerking.

Geberit Monolith voor wastafel

Aan het element kan een wandkraan en een wastafel bevestigd worden. De ruimte in het element wordt efficiënt gebruikt doordat de aan- en afvoerleidingen, de wastafelsifon en opberglades zich allemaal in het element bevinden.
De optionele opberglades en handdoekhouders kunnen aan de linker- en/of rechterzijde van het element gekozen worden. De lades zijn greeploos en gaan open zodra er licht op het aluminium frame gedrukt wordt.

Geberit Monolith voor wc

In combinatie met zowel vloerstaande als ook met wandhangende toiletten kan het wc-element door zijn compacte en flexibele constructie vrijwel overal worden toegepast. De Monolith is geschikt voor iedere bouwsituatie en praktisch elke afvoer, of deze nu in de vloer is aangebracht of in de wand.
De glaskleur en de hoogte van het wc-element past perfect bij het wastafelelement in de badkamer. Voor een aparte toiletruimte is er indien gewenst ook een lager model beschikbaar.

 
Ga voor meer informatie naar: www.geberit.nl/monolith of klik hier om de brochure te openen.

« Nieuws overzicht