TECElux: altijd fris en duurzaam.

Bij TECElux is het spoelreservoir, de spoelbediening en de wandaankleding volledig geïntegreerd. Wat u ziet zijn de mooi vormgegeven glazen wandpanelen waartegen het toilet of een douche-wc wordt gemonteerd.

Wandafwerking

Het grote voordeel is dat allerlei wandafwerkingen met het glas zijn te combineren: tegels, sierpleisterwerk, behang, laguzzo, beton, tadelakt, noem maar op, alles is mogelijk!

 
Daarbij bent u volledig vrij in uw keuze wat het model toilet betreft en kunt u zelfs i.p.v. een keramisch toilet een douche-wc toepassen.

Waterbesparing

De spoelbediening geschiedt via de futuristische sen-Touch (optische techniek) of met mechanische toetsen. De lucht in het toilet wordt ververst d.m.v. een ingenieus luchtreinigingssysteem. De hoogte van het toilet is handmatig verstelbaar, zodat deze is aan te passen aan de gebruikers.
Het unieke design en de grote functionaliteit zijn al beloond met vele design prijzen. Dankzij de spoeltechniek wordt meer dan 50 % water bespaard. TECElux is leverbaar met wit glas. In de loop van 2014 ook met zwart glas.

Meer informatie

TECE Nederland 
(0592) 41 50 74 
info@tece-nederland.nl  
www.tece-nederland.nl