Hoogwaardige lijm- en waterdichtingssystemen voor badkamers

PCI levert prima producten voor prachtige projecten.

Een mooie afwerking van keramiek in de badkamer valt tegenwoordig onder de basiseisen van de opdrachtgever. Daarnaast geldt de zekerheid van een duurzaam, waterdicht systeem met goede reinigings- en onderhoudskenmerken.

 
De keuze van PCI als lijmleverancier ligt dan voor de hand: veel architecten en aannemers hebben prachtige projecten gerealiseerd met producten van PCI, onderdeel van chemieconcern BASF en al vele jaren marktleider in Duitsland.

Professionele verwerkers

Als technologisch koploper en specialist voor badkamers, zwembaden en sauna’s, beschikt PCI over vele referenties in binnen- en buitenland. In de Benelux ondersteunt een adviseursteam met brede technische kennis en ervaring de verwerkers en distributeurs van haar producten. De tegellijmsystemen van PCI zijn speciaal ontwikkeld voor professionele verwerkers.

Trainingen

PCI biedt complete systemen aan met op elkaar afgestemde en in combinatie beproefde en gecertificeerde producten. Het bedrijf verstrekt op projecten een garantie van 10 jaar.
De adviseurs van PCI verzorgen technische adviezen, begeleiden de projecten en trainen de verwerkers van de producten.
Voorschrijvers, medewerkers van de bouwmaterialenhandel en productverwerkers kunnen deelnemen aan trainingen op een locatie in het land, bij de vestiging van BASF in Oosterhout of bij PCI in Duitsland.

Productgroepen

Het assortiment begint bij primers, egalisatie-, uitvlak- en reparatiemortels. Speciale aandacht heeft PCI voor de waterdichtingssystemen, met afdichtingspasta, kimband, leiding- en afvoermanchetten en afdichtingsmatten.
Bij de lijm, voegmortel en kit zijn vele keuzemogelijkheden, afgestemd op het toepassingsgebied.

Innovaties

Het assortiment omvat steeds meer snel uithardende, stofarme en lichtgewicht producten. In 2013 introduceerde PCI de snelhardende voegmortel PCI Nanofug Premium. Deze zeer mooie en duurzame voegmortel is schimmelwerend en bestand tegen zure huishoudelijke reinigingsmiddelen.
PCI Nanofug Premium is verkrijgbaar in 18 kleuren, waaronder ook de sanitairkleuren jasmijn en pergamon. Donkere kleuren, zoals zwart, zijn langdurig kleurecht. De kleuren komen overeen met die van de siliconenkitten van PCI.

 
Meer informatie: www.pci-afbouw.nl

« Nieuws overzicht

NBD-Online gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en af te stemmen op uw vakmatige interesse. Meer informatie