Nieuwe award voor argenta® invisible neo

Na de Red Dot Design Award wint onzichtbaar designscharnier nu ook iF Product Design Award.

Argent Alu, de referentie voor het openen van deuren, wint de internationaal felbegeerde iF Product Design Award met zijn reeks onzichtbare designscharnieren argenta® invisible neo.

De 3D regelbare, onzichtbare scharnieren van Argent Alu blinken uit door hun tijdloze vormgeving, superieure afwerking en technisch hoogstaand vernuft.

3D regelbaar

De cilinder die bij gewone scharnieren steevast aan de buitenzijde van de deur zichtbaar is, is dankzij de onzichtbare scharnieren van de argenta® invisible neo reeks verdwenen. Na installatie kan het scharnier ook eenvoudig bijgesteld worden (3D regelbaar) zonder de deur of het scharnier te demonteren.
Zo sluit de deur niet alleen perfect op het kader aan, maar is ook zo bij te regelen, dat de schaduwvoeg rondom het deurpaneel overal even groot is. Bovendien zijn er ook geen schroeven zichtbaar, waardoor dit scharnier zeer esthetisch geïntegreerd wordt.

Corrosiebestendig

De scharnieren zijn volledig in hetzelfde materiaal geproduceerd en de afwerking van alle onderdelen is identiek, waardoor de argenta® invisible neo niet alleen een visueel aantrekkelijk product is, maar ook nog eens de hoogste graad van corrosiebestendigheid (klasse 4) heeft.

 
De scharnieren kunnen snel en eenvoudig geïnstalleerd worden. Met het ingebouwde inhaaksysteem Easy-Hook® kan de deur eenvoudig in het kader worden geplaatst en afgesteld. De scharnieren zijn in 3 versies leverbaar: S-5, M-6 en L-7.

iF Product Design Award

Na een Red Dot Design Award ontvangt de argenta® invisible neo nu ook de iF Product Design Award. Deze award wordt toegekend aan producten die zich onderscheiden dankzij hun ontwerp, vormgeving, innovatief karakter en functionaliteit.

 
Op 28 februari a.s. vindt de officiële uitreiking vindt plaats in BMW Welt in München.

Black edition

Communicatiemanager Johan Debaere: “Dankzij de intense contacten en samenwerking met (interieur)architecten houden wij de vinger aan de pols om op nieuwe trends te kunnen inspelen. De argenta® invisible neo is nu ook verkrijgbaar in ‘pekzwart’. Met deze ‘black edition’ spelen wij in op de huidige trend van zwart deurbeslag voor exclusieve interieurs.

 
Meer informatie? Bel met +32 9 333 99 99 of mail naar info@argentalu.com.

« Nieuws overzicht

NBD-Online gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en af te stemmen op uw vakmatige interesse. Meer informatie