Opnieuw breidt FAKRO haar assortiment uit met de introductie van de nieuwe lichtstraat.

Dit product combineert de vertrouwde kwaliteit van FAKRO dakramen in een compleet pakket voor het platte dak. U bent daarmee verzekerd van een maximale daglichtopbrengst, een uiterst flexibel product en optimaal bedieningsgemak.

Flexibiliteit

Het systeem kenmerkt zich door zijn flexibele karakter. De lichtstraat wordt geleverd als complete oplossing voor daken met een dakhelling tussen de 0°en 15°.
Het standaardpakket bestaat uit vier FAKRO dakramen, een houten opstand voorzien van EPS isolatie en aluminium afwerkprofielen. Er kunnen verschillende typen ramen toegepast worden. Dit biedt de eindgebruiker de mogelijkheid het product geheel naar eigen wens samen te stellen.

Bedieningsgemak

Goede ventilatie zorgt voor een gezond en prettig leefklimaat. FAKRO dakramen zijn standaard in een handmatig of elektrisch bedienbare variant verkrijgbaar.
Dit betekent dat de lichtstraat niet alleen voldoende licht, maar ook voldoende lucht biedt aan de ruimtes onder het platte dak. Daarnaast zorgt de keuze voor een elektrische Z-wave bediening voor een optimaal bedieningsgemak.

Gemakkelijke montage

De aluminium afwerkprofielen zorgen voor een waterdichte aansluiting tussen raam en opstand. Daarnaast is de constructie zo gefabriceerd dat deze gemakkelijk door één persoon te monteren is.