Nieuwe design deurdranger zorgt voor brandveilige deursituatie

Deurdranger TJSS T6 RVS van DICTATOR wint ‘Reddot design award 2013’.

In het afgelopen jaar heeft DICTATOR de nieuwe TJSS T6 design deurdranger geïntroduceerd: een mooi vormgegeven dranger die rekening houdt met een goede toegankelijkheid en een brandveilige deursituatie.

Design

Deze deurdranger is de winnaar van de ‘Reddot design award 2013’. De dranger bestaat uit een aluminium gegoten huis voorzien van een RVS gepolijste afdekkap. Ontwikkeld en geproduceerd in Zwitserland is dit met recht een kwaliteitsdranger.

Toegankelijkheid

Dankzij de teflongelagerde zuiger en glijrollen vergt het openen van de deur tot bijna 20% minder krachtsinspanning in vergelijking met andere deurdrangers. De veersterkte EN 2-5 & EN 3-6 wordt afgestemd op de deurbreedte van 0.6 tot maximaal 1.4M.

Brandveilig

De T6 voldoet ruimschoots aan de wettelijke eisen en normen van brandveiligheid, EN 1154.
De TJSS T6 is leverbaar met een normale glijarm en een verkorte glijarm. Bij deze laatste uitvoering liggen dranger en glijarm strak in één lijn. Daarnaast is het programma verder uitgebreid met een vrijloopdeurdranger, de TJSS T6 FL.
Verder kan de T6 nu ook toegepast worden op dubbele deuren, voorzien van een sluitvolgorderegeling en optioneel een elektromechanische vaststelling.

Kortom: een compleet programma waarbij kwaliteit, toegankelijkheid en uitstraling in één dranger verenigd zijn!

« Nieuws overzicht

NBD-Online gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en af te stemmen op uw vakmatige interesse. Meer informatie