Ons ‘visitekaartje’ voor uw entree

Oostwoud zorgt voor de perfecte uitstraling van uw entree.

Bij appartementengebouwen springen postkasten en brievenbussen soms ongemerkt in het oog doordat ze op een opvallende manier in de gevelpui zijn opgenomen.

Waarom de ene ontwerper kiest voor ‘opvallen’ en de andere voor ‘wegwerken’ is een kwestie van smaak.

Esthetica

Een architect kan door middel van kleur- en materiaalgebruik en modelkeuze van een opstelling al dan niet een blikvanger maken van de entree van een gebouw. Positionering van de huisnummergravering en uitwisselbare naamvensters zijn esthetisch verantwoord op te nemen.

Uitvoeringen

Postkasten worden uitgevoerd in staal of RVS al dan niet gepoedercoat in iedere gewenste RAL kleur. Materiaaltoepassing speelt ook een rol bij de inbraakveiligheid. De buitenkasten van Oostwoud zijn standaard voorzien van een versterkte deur met een meerpuntssluiting.
Daarnaast zijn alle Oostwoud postkasten voorzien van een anti-diefstalprofiel. Bij toepassing van de juiste materialen geschikt voor de specifieke situatie wordt 2 jaar volledige garantie gegeven.

Vandalismebestendigheid

In geval van schade zijn alle postkasten individueel te vervangen en ter voorkoming van bijvoorbeeld vuurwerkschade of bij leegstand kan men de postkast individueel afsluiten door middel van een zogenaamde ‘buitengebruik’ houder.

Renovatie

Voor het upgraden, verbeteren of vervangen van de postkasten van uw entree is Oostwoud uw perfecte partner. De adviseurs van Oostwoud zijn behulpzaam bij uw ontwerp en komen graag ter plaatse de mogelijkheden met u bespreken.

 
Gezamenlijk kunnen we tot de perfecte oplossing komen qua kleur, materiaalsoort en het doorvoeren van de uitstraling. Een renovatieproject kan met een korte doorlooptijd worden gerealiseerd.

Meer informatie

Bezoek www.oostwoud.com of neem bel naar (0517) 39 92 00.

 

« Nieuws overzicht

NBD-Online gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en af te stemmen op uw vakmatige interesse. Meer informatie