Snelroldeur Efaflex overwint elke ‘crash’

EFA-SRT-Soft Touch, nieuwste snelroldeur met flexibele onderbalk.

Speciaal voor intensieve industriële toepassingen heeft EFAFLEX een snelroldeur, de EFA-SRT Soft Touch, ontwikkeld die aanrijdbestendig is.

 
Dit deursysteem heeft een volledig opnieuw ontworpen bescherming en biedt dankzij een flexibele onderbalk een hoge mate van betrouwbaarheid.
Indien het deurblad in contact komt met een obstakel of persoon, kan de onderbalk soepel vervormen in alle richtingen; een veiligheidscontactlijst is daardoor niet nodig. Wordt er een bepaalde vervorming overschreden dan wordt dit opgelost door twee verbindingen met de deurafsluiting, zodat het deurblad kan worden teruggevoerd in de geleiding.

 
Sensoren melden deze conditie als ‘crash’ aan de besturing. De deurbeweging wordt dan onmiddellijk gestopt en zonder enige vertraging wordt het herstel van de deur ingeleid.

Innovatief en veilig

Dankzij het gepatenteerde EFA Soft Touch-systeem voldoet de deur aan de eisen van tocht en drukverschillen, een vormvast deurblad, snelheid, handmatige opening in geval van nood evenals een bescherming tegen botsingen. Deze innovatieve technologie combineert deurbladspanning en balans met de aanrijddetectie in één gezamenlijk systeem.

 
In tegenstelling tot andere ontwerpen wordt bij de EFA-SRT-Soft Touch de afzonderlijke vergrendelingen en aansluitingen gecombineerd in de onderste eindpositie van de deur. Het resultaat is superieure functionaliteit, hoge betrouwbaarheid en een legendarische levensduur.

Kenmerken
  • uitstekende prijs-kwaliteitsverhouding;
  • standaard met aanrijdbeveiliging;
  • flexibele onderbalk en handmatige noodbediening;
  • openen tot 1,8 m/s, sluiten tot 0,75 m/s.

 
Wilt u een demonstratie van deze snelroldeur?

 
Van 11 t/m 14 maart zullen wij deelnemen aan de Techni-Show te Utrecht. Meldt u alvast aan voor een gratis toegangskaart

« Nieuws overzicht

NBD-Online gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en af te stemmen op uw vakmatige interesse. Meer informatie