BUVA toont scala aan nieuwe producten op VSK 2014

U vindt BUVA in hal 9, stand A.070.

BUVA EcoHeat

De BUVA EcoHeat biedt oplossingen voor het gehele binnenklimaat (warmte en luchtkwaliteit) en verschijnt in drie types voor elke warmtebehoefte: 14-4, 16-4 (24 en 26 kW - CW4) en 18-5 (32 kW - CW5).
De ketels zijn energiezuinig, robuust en kennen een zeer lage onderhoudsfrequentie. De types 16-4 en 18-5 zijn standaard voorzien van een overstortventiel.

BUVA SmartValve

Met BUVA’s SmartValve is het mogelijk bij drukgestuurde dakventilatoren een luchtkwaliteitgestuurd ventilatiesysteem aan te brengen.
De SmartValve is een elektromechanisch aangestuurde klep voorzien van luchtkwaliteitssensoren. Deze sensoren garanderen een optimale luchtkwaliteit.
Bij renovatie is efficiënte luchtafvoer belangrijk. De SmartValve levert de beste energetische prestaties op in een luchtdichte woning, gecombineerd met BUVA zelfregelende roosters uit de ‘Stream’-serie.

SmartStream en Q-Stream compact

BUVA’s SmartStream en Q-Stream woonhuisventilatoren zijn vanaf nu ook leverbaar in een compacte versie, de SmartStream en Q-Stream Compact.
Bij deze variant is minder inbouwdiepte vereist, waardoor de woonhuisventilator nu ook moeiteloos op krappere plekken geplaatst kan worden.
De Q-Stream compact is optioneel leverbaar met een achteraansluiting en direct op een instortkanaal te plaatsen.

BUVA Geluid Garantie Pakket

In deze pakketten zijn uitgangspunten en maatregelen geformuleerd, waarmee woningen, zo eenvoudig mogelijk, aan de geldende Bouwbesluit geluidseisen van maximaal 30 dB(A) voldoen. De pakketten zijn samengesteld op basis van de verschillende agentschap.NL referentiewoningen, maar de rekentool die dit biedt, is op ieder woningtype toepasbaar.

BIM

BUVA heeft de volledige Q- en SmartStream-reeks nu al beschikbaar voor BIM. Dit geldt voor zowel woonhuisventilator, kleppen als schakelapparatuur. Hiermee zijn deze producten eenvoudig in het ontwerpproces in te passen.

EPC 0,4 pakketten

Vooruitlopend op de regelgeving van 2015, biedt BUVA nu al de mogelijkheid om de EPC van woningen terug te brengen naar 0,4. Met slimme pakketten maatregelen, variërend van een minimum investering tot aan passiefhuisniveau voldoet u nu al aan de toekomstige regelgeving.
Naast deze innovaties vindt u alle andere oplossingen voor de installateur op onze stand, zoals de reguliere Q-Stream en SmartStream, het FlexStream kanaalsysteem, BUVA’s zelfregelende ‘Stream’-roosters en Toegangscontrole-oplossingen.

« Nieuws overzicht

NBD-Online gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en af te stemmen op uw vakmatige interesse. Meer informatie