Duco lanceert primeurs op VSK

Nieuwe DucoBox: opgefrist sensordesign én vernieuwde ventilatiesystemen.

Duco Ventilation & Sun Control presenteert tijdens VSK (hal 9, B010) de compleet nieuwe afvoerventilator DucoBox Focus die, samen met de nieuwe designgevoelige sensoren, het hart vormt van de eveneens compleet vernieuwde Vraaggestuurde Natuurlijke Ventila

  
DucoBox Focus: stil, slim én energiezuinig

De compleet nieuwe afvoerventilator DucoBox Focus is de stilste in de markt. De gepatenteerde regelkleppen, die geïntegreerd kunnen worden in de afvoerbox zelf, zorgen op basis van CO2- en vochtsturing, voor een slimme en efficiënte ventilatie waar en wanneer dat nodig is én in de juiste hoeveelheid!

Designgevoelige sensoren: universeel ontwerp

Zowel de CO2- als de vochtsensoren kregen een volledige update. Niet alleen het nieuwe ontwerp, dat zich door het universele ontwerp moeiteloos integreren in zowat elke behuizing van een lichtschakelaar, valt op. Ook op het gebied van metingen zijn de sensoren nu nog accurater!

Duco WTW System: nieuwkomer in het assortiment

Het Duco WTW System combineert het beste van 2 werelden: Vraaggestuurde Natuurlijke Ventilatie (VNV) op basis van CO2-meting gaat hand in hand met warmteterugwinning (WTW) uit de ventilatieretourlucht. Deze vrijgekomen warmte komt via het centrale verwarmingssysteem terug de woning in voor een optimale energiebesparing (epc-winst tot 0,32).

Vraaggestuurde Natuurlijke Ventilatiesystemen: compleet vernieuwd

De Vraaggestuurde Natuurlijke Ventilatiesystemen (VNV) scoren nu nog beter als het om energiezuinigheid gaat. Zowel het Duco CO2 System (epc-winst tot 0,20), het Duco Comfort System (epc-winst tot 0,21) als het DucoTronic System (epc-winst tot 0,23) laten uitstekende cijfers zien.

Gratis toegang

Registreer u hier voor gratis toegang!

 

« Nieuws overzicht